Öyle deme ya şapşikBenim gibi bir adam forumda yüz bulamadi çekim için sen rol diyongerci bizide çok adam yerine koyan yokta
![]()
Öyle deme ya şapşikBenim gibi bir adam forumda yüz bulamadi çekim için sen rol diyongerci bizide çok adam yerine koyan yokta
![]()
Kimseye vermemen lazim la millet ramazan ayinda zar zor ihtiyac sahiplrine veriyor sen hala diyon bazilarina verecem kimseye verme kendine don alSen niye kendi üstüne alınıyon sana vermicez diye bir laf etmedik ki
Rolden yana sıkıntı yokta bizlen beraber herkes mi fakir olmuş acepO zaman rol önce senin hakkın
Sanmam arka planda çalışıyor herkesRolden yana sıkıntı yokta bizlen beraber herkes mi fakir olmuş acep
Öyle dost tanıdım tanımadık dost düşman ayırt etmeden kim gelse elimizi uzattık hepsi @calimly gibi işteÖyle deme ya şapşik![]()
Benim donum var ama vereceğim kişiler mulayim tarzı 2 3 kisi oda mecburum vermeyeKimseye vermemen lazim la millet ramazan ayinda zar zor ihtiyac sahiplrine veriyor sen hala diyon bazilarina verecem kimseye verme kendine don al
Bana vrrecen miBenim donum var ama vereceğim kişiler mulayim tarzı 2 3 kisi oda mecburum vermeye
Oder o ben eminim puhjqaÖyle dost tanıdım tanımadık dost düşman ayırt etmeden kim gelse elimizi uzattık hepsi @calimly gibi işte22 sinde ödüyordu sözde
![]()
@Daimon dost bize sponsor olsa roll açmamız lazım çok dardayız çokBenim donum var ama vereceğim kişiler mulayim tarzı 2 3 kisi oda mecburum vermeye
Yok maalesef senden 2 3 defa rol için talep te bulundum hiç oralı olmadinBana vrrecen mi
Daimon deme abi sürekli ban atiyor bana puhhaa@Daimon dost bize sponsor olsa roll açmamız lazım çok dardayız çok
Sana yok sen kumari birakYok maalesef senden 2 3 defa rol için talep te bulundum hiç oralı olmadin
Düşün artık elim ayağım nasıl titriyorDaimon deme abi sürekli ban atiyor bana puhhaa
Bu iyice kafayı çekmiş daimon birazdan hava al gel diye yollsr seni izine@Daimon dost bize sponsor olsa roll açmamız lazım çok dardayız çok
Kumari bırakmam için bi kurulu düzenim olması lazım oda yok maalesefSana yok sen kumari birak
Erkeklik tasliyorduya 22 sinde ödeyeceğim hepinizin sesini keseceğim beylik laflarıOder o ben eminim puhjqa
Peçete çekim kafam çok iyi baaa tokunmaBu iyice kafayı çekmiş daimon birazdan hava al gel diye yollsr seni izine
Para bulursan kur duzeniKumari bırakmam için bi kurulu düzenim olması lazım oda yok maalesef
Aranan kan bulundu geldi işte 5 kg Luk adam vurur masayaBu iyice kafayı çekmiş daimon birazdan hava al gel diye yollsr seni izine