Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling vurucu999 / İkasbet | Kasa 1700+1700 Hedef Çevrim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,525
37,377
113
Fazla dagitma sende daha sonra çaresiz duruma düşersin bugün olduğu gibi
Konunun dagitmakla alakası yokki dost şahsen ben 5 kazansam 2500dagitiyorum nasıl olsa bir siteye atıp kaybecegim bari birilerine faydamız olsun diye sonuç olarak yüz binde kazansak çekip başka sitede kaybedecegiz bu döngü değişmeyecek bu nedenle katlayacaksam bile dagittigimiz birinin içinden gelerek kazanmasını istemesi bizi zaten ucururur

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,603
22,016
113
Konunun dagitmakla alakası yokki dost şahsen ben 5 kazansam 2500dagitiyorum nasıl olsa bir siteye atıp kaybecegim bari birilerine faydamız olsun diye sonuç olarak yüz binde kazansak çekip başka sitede kaybedecegiz bu döngü değişmeyecek bu nedenle katlayacaksam bile dagittigimiz birinin içinden gelerek kazanmasını istemesi bizi zaten ucururur
Dost bu forumda herkese odul verilmez artik ben şahsen bu saatten sonra bu forumda odul vereceğim kisi sayısı bi elin parmağını geçmez artık çünkü her insana iyilik yapılmaz hak eden var hakketmeyen var

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,525
37,377
113
Dost bu forumda herkese odul verilmez artik ben şahsen bu saatten sonra bu forumda odul vereceğim kisi sayısı bi elin parmağını geçmez artık çünkü her insana iyilik yapılmaz hak eden var hakketmeyen var
Onu öğrendik dost tecrübeyle sabit biz kimlere ne iyilikler yaptık da kimse bize sahip çıkmadı bak Sinan 250 rol parasıyla ne dostlar kazandı :) konulara damga vurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...