Ya konuda sigarasızlıktan sçlıktan ölenler var dedime bak sonra şamarlamıyoruz diyorlarSaygı değer dostlarım sponsor arıyorum bilginize arz ederim
Ya konuda sigarasızlıktan sçlıktan ölenler var dedime bak sonra şamarlamıyoruz diyorlarSaygı değer dostlarım sponsor arıyorum bilginize arz ederim
Benim de amacım rol açarsak açlara sigarasızlara derman olmakYa konuda sigarasızlıktan sçlıktan ölenler var dedime bak sonra şamarlamıyoruz diyorlar
300 cektin ya onunla basarsaydin hgggSaygı değer dostlarım sponsor arıyorum bilginize arz ederim
Konunun dagitmakla alakası yokki dost şahsen ben 5 kazansam 2500dagitiyorum nasıl olsa bir siteye atıp kaybecegim bari birilerine faydamız olsun diye sonuç olarak yüz binde kazansak çekip başka sitede kaybedecegiz bu döngü değişmeyecek bu nedenle katlayacaksam bile dagittigimiz birinin içinden gelerek kazanmasını istemesi bizi zaten ucurururFazla dagitma sende daha sonra çaresiz duruma düşersin bugün olduğu gibi
Cektimi la banada 100 yok dedi yazalım bunu300 cektin ya onunla basarsaydin hggg
Tek yudumda indirdim niğde'ye300 cektin ya onunla basarsaydin hggg
5 saat onceCektimi la banada 100 yok dedi yazalım bunu
Laaa sen istediğinden 3 saat önceydiCektimi la banada 100 yok dedi yazalım bunu
Katlayamadik enayi parasi doyemedik bizde senin 100 tl ye 🤣Tek yudumda indirdim niğde'ye![]()
HamınannanaKatlayamadik enayi parasi doyemedik bizde senin 100 tl ye 🤣
Öyle olur o işlerLaaa sen istediğinden 3 saat önceydi
Konunun dagitmakla alakası yokki dost şahsen ben 5 kazansam 2500dagitiyorum nasıl olsa bir siteye atıp kaybecegim bari birilerine faydamız olsun diye sonuç olarak yüz binde kazansak çekip başka sitede kaybedecegiz bu döngü değişmeyecek bu nedenle katlayacaksam bile dagittigimiz birinin içinden gelerek kazanmasını istemesi bizi zaten ucururur
Dost bu forumda herkese odul verilmez artik ben şahsen bu saatten sonra bu forumda odul vereceğim kisi sayısı bi elin parmağını geçmez artık çünkü her insana iyilik yapılmaz hak eden var hakketmeyen varKonunun dagitmakla alakası yokki dost şahsen ben 5 kazansam 2500dagitiyorum nasıl olsa bir siteye atıp kaybecegim bari birilerine faydamız olsun diye sonuç olarak yüz binde kazansak çekip başka sitede kaybedecegiz bu döngü değişmeyecek bu nedenle katlayacaksam bile dagittigimiz birinin içinden gelerek kazanmasını istemesi bizi zaten ucururur
Sinan bu durumu telafi et dost acil sende var aybenimizLaaa sen istediğinden 3 saat önceydi
Senin parayla roll açtım ya artık bana vermesen de olurDost bu forumda herkese odul verilmez artik ben şahsen bu saatten sonra bu forumda odul vereceğim kisi sayısı bi elin parmağını geçmez artık çünkü her insana iyilik yapılmaz hak eden var hakketmeyen var
Kayıp bonusu ne olduKatlayamadik enayi parasi doyemedik bizde senin 100 tl ye 🤣
Onu öğrendik dost tecrübeyle sabit biz kimlere ne iyilikler yaptık da kimse bize sahip çıkmadı bak Sinan 250 rol parasıyla ne dostlar kazandıDost bu forumda herkese odul verilmez artik ben şahsen bu saatten sonra bu forumda odul vereceğim kisi sayısı bi elin parmağını geçmez artık çünkü her insana iyilik yapılmaz hak eden var hakketmeyen var
SenceKayıp bonusu ne oldu![]()