Bu aralar sağlam vurgun yaptın dost güle güle harca bari jest olsun diye bir sigara da bu garibana alsaydın dosr yalnız yiyen yalnız olurSponsor site @İkasbet Destek yüzde yüz bonusla şansımızı deniyelim dedik.
Bonusun 10 kat çevrimi varmış toplam 17 k cevrim yapmayı deneyeceğiz. Min 1.85 teklide, kombinede 1.50 diyorlar.
İşlem sonunda 10k + bakiyede 4 arkadaşıma rolling actiririm diyorum. Duruma göre bakarız.
Hepimize bol şans
Var çıktı mertlik bozulduDepin golünü iptal etmese ne güzeldi kahpe hakem
Bizi varlı varsız seviyorlar zatenVar çıktı mertlik bozuldu
Bol sans dostSponsor site @İkasbet Destek yüzde yüz bonusla şansımızı deniyelim dedik.
Bonusun 10 kat çevrimi varmış toplam 17 k cevrim yapmayı deneyeceğiz. Min 1.85 teklide, kombinede 1.50 diyorlar.
İşlem sonunda 10k + bakiyede 4 arkadaşıma rolling actiririm diyorum. Duruma göre bakarız.
Hepimize bol şans
Saygılar dost hosgledinBol şanslar dost
A.selam Ferhat bol şanslarSaygılar dost hosgledin
Evet ama sonuc cebimizde halen para yok@sinansrml63 la sen günde kaç tane rol açıyorsun artik bizim yeri sen almissin
Hic değilse deniyorsun ben 1 haftadır kupon bile yapamıyorum valla puabahEvet ama sonuc cebimizde halen para yok
Yapmasan daha iyi 🤣Hic değilse deniyorsun ben 1 haftadır kupon bile yapamıyorum valla puabah
Sende söyle dost ben bilmem rol yapmasını Parana yazık deEvet ama sonuc cebimizde halen para yok
Sinan kayıp bonusunu bana salda sigara parası şıkarmaYapmasan daha iyi 🤣
Borc var ole deme ay sonu ödemem var ne pok yiyecem bilmiyorumYapmasan daha iyi 🤣
Ula erhan sen ben misin o değilde az kaldı erhannn az kaldıı 30 ağustossssHic değilse deniyorsun ben 1 haftadır kupon bile yapamıyorum valla puabah
30 ağustos zafer bayramimi ne olacak 30 ağustosta puahaUla erhan sen ben misin o değilde az kaldı erhannn az kaldıı 30 ağustossss