- 7,691
- 10,678
- 113
Hoşgeldin dostumBol şanslar dilerim dostum
Hoşgeldin dostumBol şanslar dilerim dostum
Eline su dokemeyiz dost Varol güzel sözlerin için@vurucu999 bonkör adamdır destek verin kazansın, hakediyor
Kedicik e ulaş o bir çözümünü biliyodurBen maaş almıyorum yalandan bankadan maaş promosyonu alamaz mıyım bi düzenbazlık yapsak 🤔
Haydi bol şanslar reisÇevrimi bu şekilde yapmaya karar verdim dostlsr hepimize bol şanslar. Muhabbetimiz bol olsun
Tezgah lan buBen maaş almıyorum yalandan bankadan maaş promosyonu alamaz mıyım bi düzenbazlık yapsak 🤔
Sabırlı oynayacaksın ona rağmen gelmiyorsa yapacak bir şey yokBenim bu stake in pokerine inancım kalmadı ihtiyar. Adam seçiyor
Senin varlığın yeter kral ,Eline su dokemeyiz dost Varol güzel sözlerin için
Bol şanslar dost 5 de 5 olsunÇevrimi bu şekilde yapmaya karar verdim dostlsr hepimize bol şanslar. Muhabbetimiz bol olsun
Sabırla 1.5 saat oynadım 70k çip yaptım. Sonra 25dk rezil eller verdi. 55k kala mola öncesi son tur herkes pas geçti ben blind picktim mecburcu 4k. Sağımdaki 2 k. Rest çekti. Ben de rest çektim A Q vardı elimde. Dedim 100 üstüne çıkarsam ilk 500e kadar rahat giderim. Adamda j 6 var. Yere son kağıdı gitti 6 açtıSabırlı oynayacaksın ona rağmen gelmiyorsa yapacak bir şey yok
İnceyi aldık dost da bizim dostlarımız var kimseue öyle hitap etmek yakışmaz 😂 sen keyfine bak inşallah kazanirsak dm yanar zatenSenin varlığın yeter kral ,
Gönlüne göre versin Mevla.
Bol bol şans yetimleride sevindir 😂😂 (mübaala)
Şansın bol olur umarım çek artık paramızı 🤣Çevrimi bu şekilde yapmaya karar verdim dostlsr hepimize bol şanslar. Muhabbetimiz bol olsun
Metinle kacmışlar uzaklara diyorlar dostBizim yetimlerin dostu Eşref nerde la gözükmüyor yetim mi kaldı ne oldu
Bu iş böyle işte yapacak bir şey yokSabırla 1.5 saat oynadım 70k çip yaptım. Sonra 25dk rezil eller verdi. 55k kala mola öncesi son tur herkes pas geçti ben blind picktim mecburcu 4k. Sağımdaki 2 k. Rest çekti. Ben de rest çektim A Q vardı elimde. Dedim 100 üstüne çıkarsam ilk 500e kadar rahat giderim. Adamda j 6 var. Yere son kağıdı gitti 6 açtı
ozan yetim diyince bir şeyler geldi aklıma da neyse tartışma konusu olmasın kanka susuyorum ahahhaahaİnceyi aldık dost da bizim dostlarımız var kimseue öyle hitap etmek yakışmaz 😂 sen keyfine bak inşallah kazanirsak dm yanar zaten