- 35,100
- 25,886
- 113
Girona dinamo ve inter miami kuponu gelcek inşallah
Sevgiler selamlar .İnceyi aldık dost da bizim dostlarımız var kimseue öyle hitap etmek yakışmaz 😂 sen keyfine bak inşallah kazanirsak dm yanar zaten
HahhahaHHa yanmadı😄İnceyi aldık dost da bizim dostlarımız var kimseue öyle hitap etmek yakışmaz 😂 sen keyfine bak inşallah kazanirsak dm yanar zaten
Elim ayağım titredi sinirden 15dk. Girmesem 50k ile son 1800 kişi kalıyodu. El vermiyo eziyet çektirecekti ucundan kaybedecektim ödülü. J 6 ya ben girsem asla kazanamam ama adama kazandırıyor işteBu iş böyle işte yapacak bir şey yok
Forumda ne çok Metin var dost. Ülkedeki metinlerin yarısı forumda. Nikimi Metin44 diye değiştirmeyi düşünüyorumMetinle kacmışlar uzaklara diyorlar dost
Ne ağladin be aq tamam sus artıkElim ayağım titredi sinirden 15dk. Girmesem 50k ile son 1800 kişi kalıyodu. El vermiyo eziyet çektirecekti ucundan kaybedecektim ödülü. J 6 ya ben girsem asla kazanamam ama adama kazandırıyor işte
63 5:40 efsane vur lan kazmayıııı ..girona 59 6:16 var yap orayı 90 be..
Beklentimiz bu yönde dost diğer ikisi sıkıntılı zaten 😂 ufaktan ufaktan bakıyoruz arkada işteGirona dinamo ve inter miami kuponu gelcek inşallah
Lan ödüllerden haberin var mı az el verse rahat 10k alırdımNe ağladin be aq tamam sus artık
Varol dostum konumuz keyifli sen de geldin daha da keyifli oldu 😂Sevgiler selamlar .
Konuda çok değerli sevdiğim insanlar var umarım herkesi dokunursun,
Şakasına söyledim.
İyi akşamlar
Bu üçü gelirse zaten bastığından fazlasını alıyorsun diğer iki kuponda flamengo ve dijon maçları sıkıntıda bunlar gelir inşallah kankaBeklentimiz bu yönde dost diğer ikisi sıkıntılı zaten 😂 ufaktan ufaktan bakıyoruz arkada işte
Hic beklentiye girmeyecektin o wp baksan 200 k cekmistinBeklentimiz bu yönde dost diğer ikisi sıkıntılı zaten 😂 ufaktan ufaktan bakıyoruz arkada işte
Haram 10 k benim gözümde helal 1 k ya eşittirLan ödüllerden haberin var mı az el verse rahat 10k alırdım