- 28,305
- 27,578
- 113
Millete salça olmak isi çok iyi yapıyor adam isinin hakkini veriyor puahaSende mi işsizsin
Millete salça olmak isi çok iyi yapıyor adam isinin hakkini veriyor puahaSende mi işsizsin
Sen iett kullanabilin mi seni iett şoförü yapalımEvet 9 ay oldu
Sağolasın dost@vurucu999 tebrikler dostum güzel oturmuş kupon
Çalıştığın ayları söyle onlar daha azEvet 9 ay oldu
Daha yüksek olsa da zor dost merak etmeSağolasın dost
Mumkun degılSen iett kullanabilin mi seni iett şoförü yapalım
Kardeşim bu otobüsü sürerken slot çevirir insanların hayatını tehlikeye atmaya gerek yokSen iett kullanabilin mi seni iett şoförü yapalım
Cozecez senin işi meraklanma🥰🥰KPSS puanim 80 yine memur olamıyoz anlamadım nasıl iş
Valla bende ayni şekilde duramıyorum ki bile bile kaybecegimi bilip tekrar oynuyorum 1 2 defa birseyelr yakladik artik ole birsey olmaz biliyorum da neden bu kadar zorluyorum hala bilmiyorumBana.zari bıraktıracak çare bulana bı maaş bayılırım memur maaşı ha
Daha dün takside karşılaştım adama bilerek nakit verdim bitince devam etsin diyeKardeşim bu otobüsü sürerken slot çevirir insanların hayatını tehlikeye atmaya gerek yok
İyi be adaş evdeyim öyle kafa dinliyorum sen napıonOoo adasim senin de geçen güzel olsun nasılsın ne var ne yok 🥰🙏
Göbeğinden direksiyonu ceviremez dost kavşaklarda tıkanırSen iett kullanabilin mi seni iett şoförü yapalım
Hadi ya niye. Mis gibi iş 100 k ya yakın maaşMumkun degıl
Forumun muhasebesini tutuyorum adimida muhasebeci yapacam yakında 😂😂İyi be adaş evdeyim öyle kafa dinliyorum sen napıon
Istanbulda otomobıl kullanmak cıle ıett hıc olmazKardeşim bu otobüsü sürerken slot çevirir insanların hayatını tehlikeye atmaya gerek yok
Şoför dediğin az göbekli olur😀Göbeğinden direksiyonu ceviremez dost kavşaklarda tıkanır
Kanka ıett kolay ıs mı koca otobus daracık sokaklarHadi ya niye. Mis gibi iş 100 k ya yakın maaş
Valla ben öğretmenim de branş sıkıntı dostDaha yüksek olsa da zor dost merak etme
Yap adaş yakışırForumun muhasebesini tutuyorum adimida muhasebeci yapacam yakında 😂😂
Kamera var yapamaz yasakl😀Kardeşim bu otobüsü sürerken slot çevirir insanların hayatını tehlikeye atmaya gerek yok