- 28,166
- 27,390
- 113
Valla metin bu lafından sonra sen bittin artık benim için yazıklar olsun snaa puaha
Valla metin bu lafından sonra sen bittin artık benim için yazıklar olsun snaa puaha
Benide 1.5 üst tek korner MK 😂😂😂Ergani slot benide zar mahvetti. İddaa ediyorum zarı birakabilsem ben zengin olurum
La ne zengını ıs arıyorum sabahtan berı kac yere gıttım ıflahım skıldıGizli zengin hoş geldin 😂😂
Gel sana İstanbul dan iş bulayım günlük 1300 tl artı rolden de günlük 1000 desek 2300 temiz paraKpss ye girdim pazar gunu bekliyom ayriyetten koyde arada bi calisiyom kisa sureli işler
Biz gizli zenginiz kardesimSende hoş geldin fakir kardeşim 😂😂
Bulalım hemen meto yardımcı olalım kardeismizeLa ne zengını ıs arıyorum sabahtan berı kac yere gıttım ıflahım skıldı
60 alırKPSS girdi bakalm ne bok yicek
La ben ıstanbuldayım bana ayarla ne işiGel sana İstanbul dan iş bulayım günlük 1300 tl artı rolden de günlük 1000 desek 2300 temiz para
Slot oynamasam suan forumda her gün 20 kişiye zekat parasi verirdim Allahını cezası kurtulamıyorum kiErhani slot benide zar mahvetti. İddaa ediyorum zarı birakabilsem ben zengin olurum
Yüce gönlüne diyecek laf yok kardesim 🥰Biz gizli zenginiz kardesim
Awooww o ne demek caneBugün pas vermiyorsun bize baby 😏😏
Haryy potter felsefe taşıSlot oynamasam suan forumda her gün 20 kişiye zekat parasi verirdim Allahını cezası kurtulamıyorum ki
Sende mi işsizsinLa ben ıstanbuldayım bana ayarla ne işi
Bana.zari bıraktıracak çare bulana bı maaş bayılırım memur maaşı haSlot oynamasam suan forumda her gün 20 kişiye zekat parasi verirdim Allahını cezası kurtulamıyorum ki
Ooo adasim senin de geçen güzel olsun nasılsın ne var ne yok 🥰🙏@qguzh4nn0 adaşım gecen güzel olsun
Evet 9 ay olduSende mi işsizsin