http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı vurucu999 / 1 Gol Lütfen

Kupon Miktarı
5000
Kupon Oranı
9.90

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,151
24,347
113
Ya kanka biz burdayız 4 alsak vallahi 2 yi gözü kapalı dağıtmak istiyoruz ve bunun içindir ki millet bize de odul vermek istiyor bu neden cidden milleti rahatsız ediyor anlamış değilim bide yıllardır burdayız artik snaal da olsa birbirimiz seviyoruz katkımız olsun birbirimize diyoruz
Altına imzayı attım nokta.
Dm kutumdan ana avrat sovenler, gevşek diyenler. Bizi unutmussun diyenler 😂 ulan ben hanginize bir gün takip etmediğim bir rolde veya takip ettiğim bir rolde maddi talepte bulundum da gelip böyle yaziyorsunuz çok komiksiniz
Ben iltifatlar dizdim güzel sözler şiirler yazdım . Beni bile görmedin 🤣🤣🤣

engineer89

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,601
680
113
Arkadaşlar rol açmaya niyeti olan varsa bekliyorum hiç ödül nasip olmadı takip ettiklerimiz kayıp,kazananlara da yetişemedik

vurucu999

See you in another life brother
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,655
8,779
113
Altına imzayı attım nokta.

Ben iltifatlar dizdim güzel sözler şiirler yazdım . Beni bile görmedin 🤣🤣🤣
Sen ve birkaç arkadaş daha var yazamadığım aklımdasınız ama şuanlik bütçe kalmadi, bir sonrakine inşallah dost yoksa buraya 15 kişi yazar kimseyi üzmem de işte daha dun karttan ve ek hesaptan 40 k içeri girdik çoğu ona gidecek cansın

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
48,418
15,763
113
Sen ve birkaç arkadaş daha var yazamadığım aklımdasınız ama şuanlik bütçe kalmadi, bir sonrakine inşallah dost yoksa buraya 15 kişi yazar kimseyi üzmem de işte daha dun karttan ve ek hesaptan 40 k içeri girdik çoğu ona gidecek cansın
Yazamadigim derken benden bahsediyor 😄

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,151
24,347
113
Yok kardo bizimki ironi. Takip yok birşey yok zaten. İşlerini hallet dm leri de samimi olmadıkların hariç bildir geç

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,454
16,500
113
Dm kutumdan ana avrat sovenler, gevşek diyenler. Bizi unutmussun diyenler 😂 ulan ben hanginize bir gün takip etmediğim bir rolde veya takip ettiğim bir rolde maddi talepte bulundum da gelip böyle yaziyorsunuz çok komiksiniz
Herkes ben değil amq ajjssjsmd 🤣🤣🤣

murobaşkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,961
14,356
113