http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı vurucu999 / 1 Gol Lütfen

Kupon Miktarı
5000
Kupon Oranı
9.90

vurucu999

See you in another life brother
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,655
8,779
113
Dm kutumdan ana avrat sovenler, gevşek diyenler. Bizi unutmussun diyenler 😂 ulan ben hanginize bir gün takip etmediğim bir rolde veya takip ettiğim bir rolde maddi talepte bulundum da gelip böyle yaziyorsunuz çok komiksiniz

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,306
27,580
113
Adamın hakkını yemişler gol yazmak ne zor bilmezsin sen
Ya kanka biz burdayız 4 alsak vallahi 2 yi gözü kapalı dağıtmak istiyoruz ve bunun içindir ki millet bize de odul vermek istiyor bu neden cidden milleti rahatsız ediyor anlamış değilim bide yıllardır burdayız artik snaal da olsa birbirimiz seviyoruz katkımız olsun birbirimize diyoruz

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,306
27,580
113
Dm kutumdan ana avrat sovenler, gevşek diyenler. Bizi unutmussun diyenler 😂 ulan ben hanginize bir gün takip etmediğim bir rolde veya takip ettiğim bir rolde maddi talepte bulundum da gelip böyle yaziyorsunuz çok komiksiniz
Dm kapat kanka benim 1 yıldır kapalı bide paramın olmadığı donem de kapattım dm ni kapat sende

Emsalsiz1903

6 şubat 04:17 Hatay
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,442
5,586
113
Boşkoy dost öle küfür falan hayırdır sıkma canını sen sal gitsin