- 28,306
- 27,580
- 113
Hakan kızdi dost hem aynı isimler dediGelir mi acaba nerede kaldık twiti
Hakan kızdi dost hem aynı isimler dediGelir mi acaba nerede kaldık twiti
Eskiden 100k sana yetiyordu maşallah şimdi 2milyon diyorsun sende paragöz oldun dost puahaAh ah şöyle 2 milyon vursak sonsuza dek kapatsak kumar sayfasini
Hakan bey haklıHakan kızdi dost hem aynı isimler dedi
Nerede kalmıştık diyemiyoruz bı türluGelir mi acaba nerede kaldık twiti
Sistem degisti kuresel sartlar degosti 😄Eskiden 100k sana yetiyordu maşallah şimdi 2milyon diyorsun sende paragöz oldun dost puaha
Bı desen arkası gelecek aslında ha gayret dostNerede kalmıştık diyemiyoruz bı türlu
Iyi geceler sana daAllah rahatlık versin beyler bol şanslar hepinize
Hayırlı geceler dost sıkma canını düzelir elbetAllah rahatlık versin beyler bol şanslar hepinize
Tebrikler kardo daim olsun
Adamın hakkını yemişler gol yazmak ne zor bilmezsin senLa adam kuponu paylaşmış direk gol olmuş bende sandım hakan 1 saat takip etmiş puaha
Ya kanka biz burdayız 4 alsak vallahi 2 yi gözü kapalı dağıtmak istiyoruz ve bunun içindir ki millet bize de odul vermek istiyor bu neden cidden milleti rahatsız ediyor anlamış değilim bide yıllardır burdayız artik snaal da olsa birbirimiz seviyoruz katkımız olsun birbirimize diyoruzAdamın hakkını yemişler gol yazmak ne zor bilmezsin sen
Hepsine saplagggg 🧿🧿Dm kutumdan ana avrat sovenler, gevşek diyenler. Bizi unutmussun diyenler 😂 ulan ben hanginize bir gün takip etmediğim bir rolde veya takip ettiğim bir rolde maddi talepte bulundum da gelip böyle yaziyorsunuz çok komiksiniz
Dm kapat kanka benim 1 yıldır kapalı bide paramın olmadığı donem de kapattım dm ni kapat sendeDm kutumdan ana avrat sovenler, gevşek diyenler. Bizi unutmussun diyenler 😂 ulan ben hanginize bir gün takip etmediğim bir rolde veya takip ettiğim bir rolde maddi talepte bulundum da gelip böyle yaziyorsunuz çok komiksiniz
Boşkoy dost öle küfür falan hayırdır sıkma canını sen sal gitsinDm kutumdan ana avrat sovenler, gevşek diyenler. Bizi unutmussun diyenler 😂 ulan ben hanginize bir gün takip etmediğim bir rolde veya takip ettiğim bir rolde maddi talepte bulundum da gelip böyle yaziyorsunuz çok komiksiniz
İfşa et aqDm kutumdan ana avrat sovenler, gevşek diyenler. Bizi unutmussun diyenler 😂 ulan ben hanginize bir gün takip etmediğim bir rolde veya takip ettiğim bir rolde maddi talepte bulundum da gelip böyle yaziyorsunuz çok komiksiniz