- 31,431
- 21,140
- 113
Seni en iyisi şoförsüz otomatik giden metro şoförü yapalımIstanbulda otomobıl kullanmak cıle ıett hıc olmaz
Seni en iyisi şoförsüz otomatik giden metro şoförü yapalımIstanbulda otomobıl kullanmak cıle ıett hıc olmaz
Kardesım ben sızı yormayım sız roll actırın bana rısksız işSeni en iyisi şoförsüz otomatik giden metro şoförü yapalım
Az olur doğru ama arabaya sığmayacak kadar değilŞoför dediğin az göbekli olur😀
Sen iyisin demi varmı yaramazlikYap adaş yakışır
😄
Dost metine kim is verir Allah aşkına adamları bir günde cileden cikartirŞoför dediğin az göbekli olur😀
Maç yok kardesimKardesım ben sızı yormayım sız roll actırın bana rısksız iş
O güzergaha bağlı. 15 bk ya attık mı seni otobandan yardırir gidersin 😀Kanka ıett kolay ıs mı koca otobus daracık sokaklar
Buna 129t yi vericen taksim bostancı gitsin gelsin aq trafikteO güzergaha bağlı. 15 bk ya attık mı seni otobandan yardırir gidersin 😀
Kumarbaza sen bakıye ver kendı takım kurar bahıs basarMaç yok kardesim
Gunde 1 kez gider sefer yapar işte daha iyi😀Buna 129t yi vericen taksim bostancı gitsin gelsin aq trafikte
Sen şoför musun dost hat neydi 😂O güzergaha bağlı. 15 bk ya attık mı seni otobandan yardırir gidersin 😀
Yok yaaa şoför filan değilim. benim işim gizli biraz söyleyemem istihbarat da çalıştığımıSen şoför musun dost hat neydi 😂
Mekan mi nedir işGel sana İstanbul dan iş bulayım günlük 1300 tl artı rolden de günlük 1000 desek 2300 temiz para
Yok servis . Araba kullanabiliyonmuMekan mi nedir iş
Tc ver bakayım gbtYok yaaa şoför filan değilim. benim işim gizli biraz söyleyemem istihbarat da çalıştığımı
Hafiye mis n yoksa dost 😅Yok yaaa şoför filan değilim. benim işim gizli biraz söyleyemem istihbarat da çalıştığımı
Yes B sinifi ehliyetYok servis . Araba kullanabiliyonmu
Tam loserslik adamdın valla ilk kez bu kadar uzun uzun konuştuğunu gördüm dost puahaYok yaaa şoför filan değilim. benim işim gizli biraz söyleyemem istihbarat da çalıştığımı