Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Votka Meze Nedir ve Nasıl İçilir

baha1010

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,754
717
113
6 tane 70lik viskiyi tek başına içebilecek adam yeryüzünde yok birader komaya girersin ölürsün istediğin kadar 24 saate yaydım de. Yayılırsın, yamulursun, iki hafta kendine gelemezsin. Biz bi 70lik içiyoruz, üstüne 5 6 da bira içince içtik diyoruz 6 tane 70lik ne birader, abartı duruyor.
İçebilir ama sadece içer belkide 3. Şişeyi 6. Sayacak hale gelir

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,437
610
113
6 tane 70lik viskiyi tek başına içebilecek adam yeryüzünde yok birader komaya girersin ölürsün istediğin kadar 24 saate yaydım de. Yayılırsın, yamulursun, iki hafta kendine gelemezsin. Biz bi 70lik içiyoruz, üstüne 5 6 da bira içince içtik diyoruz 6 tane 70lik ne birader, abartı duruyor.
Pandemıde 5 lıtre dezenfektan alkol içiyordum zamanla tolere kalktı 24 saate yayarak ıcmıstım ertesi gün titreme delirıum olmustu sadece

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,159
6,784
113
Pandemıde 5 lıtre dezenfektan alkol içiyordum zamanla tolere kalktı 24 saate yayarak ıcmıstım ertesi gün titreme delirıum olmustu sadece
6 tane 70lik içebilmek normal gelmiyor, yalan atsan bize de faydası yok açıkçası ne diyim afiyet olsun öyleyse.

baha1010

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,754
717
113
Rekorum 140 CL chivas gs BJK maçına basket biletim vardi BGM nin önünde uyuyakalmistim gece 23.00 da ayildim

baha1010

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,754
717
113
6 şişe 7 lik inandırıcı gelmiyo banada

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,437
610
113
Rekorum 140 CL chivas gs BJK maçına basket biletim vardi BGM nin önünde uyuyakalmistim gece 23.00 da ayildim
Rekorum yüzde 65 alkol oranı ile 1 küsür lıtre etil alkol yüksek alkol bakımından normal rekor günde yüzde 40 sevıyesınde 3 lıtre etıl alkol 6 chıvas 15

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,159
6,784
113
eskiden çok delilikler yaptık hele de üniversite yıllarında da artık vücut o kadar çılgınlıkları pek kaldırmıyor. Şahsen kendi açımdan öyle.

betbro

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
276
120
43
Bloody Mary yani domates suyu içine limon, tuz, karabiber, acı sos eklenirse çok güzel olur herkes bilmez efsanedir. Meze içinde tuzlu yağlı ve ekşi atıştırmalıklar iyi gider.

Afiyet olsun.

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,437
610
113
Biz 2 kişi içtik dost bende baya alkoliğim uzun zamandır içmediğimden az geldi olabilir
Knk ben pandemıde alıstım bıdon bıdon iciyodum mahfettik vücudu ama topladık şu son 1 2 sene bıdon bıdon içemem ama net 4 şişe 70 devırırım güne yayarak