Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Votka Meze Nedir ve Nasıl İçilir

NebMales

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
226
91
28
vodka tercihe göre bişeyle karıştırılır ama ben sek shot yanına 1 shot meyvesuyu tercih ediyorum mezesi çerez cips ve sohbettir

NebMales

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
226
91
28
İçerim aynen sana hatta ekonimi sistemide veriyim kafam hızlı olsun diyosan al kralından bulamassin bunu
Biricik beyaz olcak biricik beyaz şarap alıyorsun ufak 1 tanede kırmızı extra onları sasal da karıştır 5 lik sasalda harmanla sonra bardaga doldur iç diyceksin ben buraya nerden geldim dene bunu hatta kırmızıyı 1.5 koy daha fena olur
100 lük cümbüş roze üstüne 500 mlm soda ama şekerli olsun alkolu açar evce gidemezsin

Gallipoli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,717
675
113
İçerim aynen sana hatta ekonimi sistemide veriyim kafam hızlı olsun diyosan al kralından bulamassin bunu
Biricik beyaz olcak biricik beyaz şarap alıyorsun ufak 1 tanede kırmızı extra onları sasal da karıştır 5 lik sasalda harmanla sonra bardaga doldur iç diyceksin ben buraya nerden geldim dene bunu hatta kırmızıyı 1.5 koy daha fena olur
Ot daha güzel bence ama her zaman bulamıyoruz, eski bir alkol bağımlısı olarak söylüyorum ,35 gün hastanede yattım , deliryum tremens yaşadım, doktor bana dedi ki ,, ot içtiğin zaman ertesi gün sorun yaşamazsın dedi ,, ama alkol fiziksel sorun yaratır dedi

Mayko78

Duran emmi geldi diyi verin kızım...😎😎
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,425
14,807
113
Ot daha güzel bence ama her zaman bulamıyoruz, eski bir alkol bağımlısı olarak söylüyorum ,35 gün hastanede yattım , deliryum tremens yaşadım, doktor bana dedi ki ,, ot içtiğin zaman ertesi gün sorun yaşamazsın dedi ,, ama alkol fiziksel sorun yaratır dedi
Kanka benim sana verdiğim kesmesse birşey demiyorum

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,536
468
83
Otu mu bulamiyosun herzaman nerde yasiyodun marstami

swindler99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
930
373
63
En iyisi vodka ile limonlu volimi birleştirip içmek aşırı güzel oluyor tavsiye ederim ikiside alkol oldugu için fazla uçma.

Abdu21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,979
1,709
113
En ucuz vodka alınır trafonun etrafındaki kaldırım taşında Pet bardaktan içine sek içilir soğuğu hafifletsin diye

Mayko78

Duran emmi geldi diyi verin kızım...😎😎
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,425
14,807
113
Viskiyle votkayi karıştırıp içmeyi dene bı gün yağ gibi gidiyo ama alışkın değilsen acile gitme ihtimalin yüksek içerken fazla anlamiyosun sonrası kötü
Kanka sende neler varmış ya deniycem bunu bak