- 1,536
- 468
- 83
Hafif ses müzikle içilir müzigin sesi yükselmeye başlayınca icmeye son verilirMerhaba arkadaşlar, tecrübesi olan arkadaşlar bizi aydınlatırsa sevinirim
Hafif ses müzikle içilir müzigin sesi yükselmeye başlayınca icmeye son verilirMerhaba arkadaşlar, tecrübesi olan arkadaşlar bizi aydınlatırsa sevinirim
100 lük cümbüş roze üstüne 500 mlm soda ama şekerli olsun alkolu açar evce gidemezsinİçerim aynen sana hatta ekonimi sistemide veriyim kafam hızlı olsun diyosan al kralından bulamassin bunu
Biricik beyaz olcak biricik beyaz şarap alıyorsun ufak 1 tanede kırmızı extra onları sasal da karıştır 5 lik sasalda harmanla sonra bardaga doldur iç diyceksin ben buraya nerden geldim dene bunu hatta kırmızıyı 1.5 koy daha fena olur
Ot daha güzel bence ama her zaman bulamıyoruz, eski bir alkol bağımlısı olarak söylüyorum ,35 gün hastanede yattım , deliryum tremens yaşadım, doktor bana dedi ki ,, ot içtiğin zaman ertesi gün sorun yaşamazsın dedi ,, ama alkol fiziksel sorun yaratır dediİçerim aynen sana hatta ekonimi sistemide veriyim kafam hızlı olsun diyosan al kralından bulamassin bunu
Biricik beyaz olcak biricik beyaz şarap alıyorsun ufak 1 tanede kırmızı extra onları sasal da karıştır 5 lik sasalda harmanla sonra bardaga doldur iç diyceksin ben buraya nerden geldim dene bunu hatta kırmızıyı 1.5 koy daha fena olur
Kanka benim sana verdiğim kesmesse birşey demiyorumOt daha güzel bence ama her zaman bulamıyoruz, eski bir alkol bağımlısı olarak söylüyorum ,35 gün hastanede yattım , deliryum tremens yaşadım, doktor bana dedi ki ,, ot içtiğin zaman ertesi gün sorun yaşamazsın dedi ,, ama alkol fiziksel sorun yaratır dedi
Severizzzz aynen eskilerdensn he bro100 lük cümbüş roze üstüne 500 mlm soda ama şekerli olsun alkolu açar evce gidemezsin
Nasıl yaniKanka benim sana verdiğim kesmesse birşey demiyorum
Otu mu bulamiyosun herzaman nerde yasiyodun marstamiOt daha güzel bence ama her zaman bulamıyoruz, eski bir alkol bağımlısı olarak söylüyorum ,35 gün hastanede yattım , deliryum tremens yaşadım, doktor bana dedi ki ,, ot içtiğin zaman ertesi gün sorun yaşamazsın dedi ,, ama alkol fiziksel sorun yaratır dedi
Sarap extra karışımı yap dinnle beni beyaz olcak şarap ama hızlı hızlı fondiple hafıza mafiza kalmiyorNasıl yani
İşte ona götünle içmek deniyor Halk dilindeSarap extra karışımı yap dinnle beni beyaz olcak şarap ama hızlı hızlı fondiple hafıza mafiza kalmiyor
vişneli meyvesuyu yada enerji içeceğine katarsın çerez cipsle giderMerhaba arkadaşlar, tecrübesi olan arkadaşlar bizi aydınlatırsa sevinirim
Patos mu citosmu vmcubuk kraker daha iyi olabilirvişneli meyvesuyu yada enerji içeceğine katarsın çerez cipsle gider
Vallaha reis ben alistigim için sorun yk ama ilk defa deneyecekler evde denesinİşte ona götünle içmek deniyor Halk dilinde
Ona bide votka katican öyle icicenVallaha reis ben alistigim için sorun yk ama ilk defa deneyecekler evde denesin
Ufffff diyorum varyaaaa amannnOna bide votka katican öyle icicen
Viskiyle votkayi karıştırıp içmeyi dene bı gün yağ gibi gidiyo ama alışkın değilsen acile gitme ihtimalin yüksek içerken fazla anlamiyosun sonrası kötüUfffff diyorum varyaaaa amannn
Kanka sende neler varmış ya deniycem bunu bakViskiyle votkayi karıştırıp içmeyi dene bı gün yağ gibi gidiyo ama alışkın değilsen acile gitme ihtimalin yüksek içerken fazla anlamiyosun sonrası kötü