Votka yeşil elma ile güzel içilir kavrulmuş fındık olurMerhaba arkadaşlar, tecrübesi olan arkadaşlar bizi aydınlatırsa sevinirim
Yeşil elma güzel hocam, ben de seviyorumVotka yeşil elma ile güzel içilir kavrulmuş fındık olur
Votka absolut şaşmam arada simirnof başka içmemYeşil elma güzel hocam, ben de seviyorum
Ben de smirmof içiyorum sadeceVotka absolut şaşmam arada simirnof başka içmem
Votkanın zaten alkol oranı düşükBenim küçük bi shot bardağım var, sek olarak atıyorum ardından meyve suyu ile ağzımın acılığını alıyorum. Meyve suyu ile votkayı karıştırdığımda sanki alkolü düşüyor votkanın doğru mudur, bana mı öyle geliyor
Meyve suyu ile karıştırınca alkolü düşüyor hocam ya sanki, ben normalde rakıcıyım, deliryum tremens atlattım 2 yıl hiç hiçmedim , yine nüksediyor bu meretKardeşim bardağın yarısına kadar vodka koyarsın üzerine göz kararı limonlu veya sade soda eklersin geri kalan bölüme de portakal suyu ekle iç vodka böyle içilir.
%37 hocam nasıl düşük gözün sevemVotkanın zaten alkol oranı düşük
Alkol oranı düşmemesi için zaten soda ekliyorsunMeyve suyu ile karıştırınca alkolü düşüyor hocam ya sanki, ben normalde rakıcıyım, deliryum tremens atlattım 2 yıl hiç hiçmedim , yine nüksediyor bu meret
Kolonya ondan daha etkili%37 hocam nasıl düşük gözün sevem
Bunu merak ediyordum aslında , soda düşürmüyor mu hocam. peki meyve suyu neden düşürüyorAlkol oranı düşmemesi için zaten soda ekliyorsun
Hakkın rahmetine kavuşmak istemiyorum 37 yaşındayım daha 😆Kolonya ondan daha etkili