http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Vodafone Pay

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,004
1,312
113
Ustadlar bunu nakite çevirebilirmiyim bilgisi olan varmıEkli dosyayı görüntüle 859624

günaydın hocam evet yeni düzeltme yapmam lazım eski yazılarımı silmiyorum belki imkanı olan kullanır.

hocam şimdi google ve apple play limiti yazdıgı için onu nakite çevirmen imkansız (türkiyede)

Eski önerilerim :)
şunu bi denesene ama fiziki bir kart banka kartı çıkartman gerekebilir vodafone dan

Öncelikle Vodafone Pay uygulamasından QR ile para çekme seçeneğini seçmelisin. Kullanmak istediğin kartı seçip, çekmek istediğin tutarı girip onayladıktan sonra kamera erişim izni ve konum iznine onay vererek ATM'deki QR kodunu kameraya okutabilir, işlemini pratik ve hızlıca gerçekleştirebilirsin.
.

uyku sersemliği yanlış görmüsüm seninki faturana yansıt limitiymiş

nasıl yapabilirsin

Vodafone Pay uygulaması ana sayfasında bulunan «Anında Bakiye, Hemen al!» butonuna tıkla. 2 Faturana Yansıt servisin kapalı ise aktive et. 3 Sözleşmeleri onaylayarak aktivasyonu tamamla. 4 Faturana Yansıt limitinden kartına aktarmak istediğin tutarı gir.

kısacası ilk önce fiziksel bir vodafone pay banka kartı çıkartmalısın ondan sonra faturana yansıt limitinden kartına aktarma yapabilir ondan sornada ATMlerden çekebilirsin

Son düzenleme:

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,422
763
113
günaydın hocam evet yeni düzeltme yapmam lazım eski yazılarımı silmiyorum belki imkanı olan kullanır.

hocam şimdi google ve apple play limiti yazdıgı için onu nakite çevirmen imkansız (türkiyede)

Eski önerilerim :)
şunu bi denesene ama fiziki bir kart banka kartı çıkartman gerekebilir vodafone dan

Öncelikle Vodafone Pay uygulamasından QR ile para çekme seçeneğini seçmelisin. Kullanmak istediğin kartı seçip, çekmek istediğin tutarı girip onayladıktan sonra kamera erişim izni ve konum iznine onay vererek ATM'deki QR kodunu kameraya okutabilir, işlemini pratik ve hızlıca gerçekleştirebilirsin.
.

uyku sersemliği yanlış görmüsüm seninki faturana yansıt limitiymiş

nasıl yapabilirsin

Vodafone Pay uygulaması ana sayfasında bulunan «Anında Bakiye, Hemen al!» butonuna tıkla. 2 Faturana Yansıt servisin kapalı ise aktive et. 3 Sözleşmeleri onaylayarak aktivasyonu tamamla. 4 Faturana Yansıt limitinden kartına aktarmak istediğin tutarı gir.

kısacası ilk önce fiziksel bir vodafone pay banka kartı çıkartmalısın ondan sonra faturana yansıt limitinden kartına aktarma yapabilir ondan sornada ATMlerden çekebilirsin
Hicbisey bilmiyorsun sallamissin birde profesor ayağı yapmışsın cekebilirsin diye yedi ceddin gelse çekemez o parayı

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,422
763
113
okuma yazma problem galiba cekemezsin yazmısım oraya ?
Fiziksel kart çıkartıp cekebilirsin demişsin adamın neden bahsettiğini bile anlamamissin adam anında bakiye limitini sormuyor sana mobil ödeme limiti o onu hicbir şekilde çekemez ne fiziki ne sanal ile

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,004
1,312
113
Fiziksel kart çıkartıp cekebilirsin demişsin adamın neden bahsettiğini bile anlamamissin adam anında bakiye limitini sormuyor sana mobil ödeme limiti o onu hicbir şekilde çekemez ne fiziki ne sanal ile
bende onu çekemezsin demisim dimi ama

zaten ne cekilebileceğinide vodafone sitesinden atmısım okuyup

amerikada olsaydı onuda okudum baska arkadasta dmden sormuş zaten 1 saat ondan okudum düzeltmeler yaptım sevgili dostum

apple cash yöntemi ile ana banka kartına aktarıp çekebilirdi ama apple cash sadece amerikada geçerli ve türkiyede kullanımı yok