- 2,211
- 1,106
- 113
Yok en alta bak anında bakiye limit 0 TL gözüküyor yani sanal kart vs oluşturup alışveriş harcama yapamazsın sadece 1250 tl google apple store limitin var onunla da uğraşma boşuna1250 tl limit var ustad
Yok en alta bak anında bakiye limit 0 TL gözüküyor yani sanal kart vs oluşturup alışveriş harcama yapamazsın sadece 1250 tl google apple store limitin var onunla da uğraşma boşuna1250 tl limit var ustad
Ustad sigara parası bile yok güvenilir biriyse beni yönlendir dahaDostum hiç bulaşma %30 %40 civarına bozuyorlar pubg oyun içi parasına falan. Bozsan da katlayamayacaksın zaten. Sana verecekleri para maksimum 400 450 bunun için de değmez. Ay sonu boşu boşuna yemediğin miktarları ödemek zorunda kalma. Komisyon miktarları çok yüksek. Anında bakiye olsa 250 300 farkla razer gold alıp satardın işini görürdü ama google play limiti için değmez. Ben çok yaptım hâlâ mesaj atıyorlar limit var mı diye.
Yapma sakın dolandırırlar hiçbir şey yapamazsınUstad sigara parası bile yok güvenilir biriyse beni yönlendir daha
Ustad çıkar yol arıyorum valla çaresizliktenYapma sakın dolandırırlar hiçbir şey yapamazsın
Vodafone'u ara anında bakiye limitim sıfır niye böyle diye bi sor istersen ama bi şey çıkacağını sanmam büyük ihtimal fatura ödemelerinde sıkıntı vardır ya da belki kredi notuna bakıyorlardır kötüyse vermemişlerdir tam bilgim yok o konuda maalesefUstad çıkar yol arıyorum valla çaresizlikten
Bu konularda aracı olup seni zor durumda bırakmak istemiyorum da r10 diye bir site vardı oradan hallediyordum benUstad sigara parası bile yok güvenilir biriyse beni yönlendir daha
Kanka bozum yapcan yüzde 60 veren siteler varYok hocam google play limiti bu anında bakiye olsa tamam da bu farklı.
Gamesatış üzerinden alıp DNZGame üzerinden sattığında 1000liralık limitten 820 falan kalıyor ama o anında bakiyeyle oluyor google play olayı farklı tamamen.Dzanemegold var oraya at parayi Gold al geri sat 750 kalır sana
Kanka %60 verene denk gelmedim henüz valla bozdurduğunla da kalıyorsun zatenKanka bozum yapcan yüzde 60 veren siteler var
Playstore.comO nasıl oluyor üstad
Orada vodafone yok ustadPlaystore.com
Valla kapatmışlardır o zaman reis şansına küs araştıracam bi yolu varsa yazarımOlmuyor.ustad kurcalamadığım yer yok
Eyvallah ustadValla kapatmışlardır o zaman reis şansına küs araştıracam bi yolu varsa yazarım
Link verme şansın var mı üstadDzanemegold var oraya at parayi Gold al geri sat 750 kalır sana
Yok ustad anında bakiye 0 tlBu vadofonplay aninda bakiye degil mi
Dost hiç bulaşmaUstadlar bunu nakite çevirebilirmiyim bilgisi olan varmıEkli dosyayı görüntüle 859624
Bir bakayim bulabilirsem atayım Google yaz sende bende oradan bakacam cunkuuuLink verme şansın var mı üstad