Ne yaptın knk nasıl hallettşnHallettim ustadlar sagolasiniz
Bozum yaptım ustadNe yaptın knk nasıl hallettşn
Nerden yaptın kanka sağlam mı 1250 kaça bozdun sağlamsa bizde yapalımBozum yaptım ustad
1000 400 verdiNerden yaptın kanka sağlam mı 1250 kaça bozdun sağlamsa bizde yapalım
Çok yemiş ya en iyisi yapmamak sağol kanka1000 400 verdi
Nasıl hallettin bana da anlatsanaHallettim ustadlar sagolasiniz
sorucam sorucam unutuyorum sen ne yaptın banka yazısını hocam hallettinmiYanlizca betsona atiliyor ben baska yontem bulamadim
Yok halledemedim belge olayini cozemedim bende saldimsorucam sorucam unutuyorum sen ne yaptın banka yazısını hocam hallettinmi
Ustadlar bunu nakite çevirebilirmiyim bilgisi olan varmıEkli dosyayı görüntüle 859624
nakit çekebilirsinUstadlar bunu nakite çevirebilirmiyim bilgisi olan varmıEkli dosyayı görüntüle 859624
Minted diye bi altın uygulaması var ordan gümüş altın alabiliyorsun vodafone faturaya yansıtıp ama 24 saat sonra bankana çekebiliyorsun bak istersenUstadlar bunu nakite çevirebilirmiyim bilgisi olan varmıEkli dosyayı görüntüle 859624
Hiç bir site kabul etmedi bende cok denedimUstadlar bunu nakite çevirebilirmiyim bilgisi olan varmıEkli dosyayı görüntüle 859624
Hicbisey bilmiyorsun sallamissin birde profesor ayağı yapmışsın cekebilirsin diye yedi ceddin gelse çekemez o parayıgünaydın hocam evet yeni düzeltme yapmam lazım eski yazılarımı silmiyorum belki imkanı olan kullanır.
hocam şimdi google ve apple play limiti yazdıgı için onu nakite çevirmen imkansız (türkiyede)
Eski önerilerim
şunu bi denesene ama fiziki bir kart banka kartı çıkartman gerekebilir vodafone dan
Öncelikle Vodafone Pay uygulamasından QR ile para çekme seçeneğini seçmelisin. Kullanmak istediğin kartı seçip, çekmek istediğin tutarı girip onayladıktan sonra kamera erişim izni ve konum iznine onay vererek ATM'deki QR kodunu kameraya okutabilir, işlemini pratik ve hızlıca gerçekleştirebilirsin.
.Vodafone Pay | Vodafone Türkiye
Vodafone Pay hakkında merak ettiğiniz soruların cevaplarına sayfamız üzerinden ulaşabilirsiniz.www.vodafonepay.com.tr
uyku sersemliği yanlış görmüsüm seninki faturana yansıt limitiymiş
nasıl yapabilirsin
Vodafone Pay uygulaması ana sayfasında bulunan «Anında Bakiye, Hemen al!» butonuna tıkla. 2 Faturana Yansıt servisin kapalı ise aktive et. 3 Sözleşmeleri onaylayarak aktivasyonu tamamla. 4 Faturana Yansıt limitinden kartına aktarmak istediğin tutarı gir.
kısacası ilk önce fiziksel bir vodafone pay banka kartı çıkartmalısın ondan sonra faturana yansıt limitinden kartına aktarma yapabilir ondan sornada ATMlerden çekebilirsin
okuma yazma problem galiba cekemezsin yazmısım oraya ?Hicbisey bilmiyorsun sallamissin birde profesor ayağı yapmışsın cekebilirsin diye yedi ceddin gelse çekemez o parayı
Fiziksel kart çıkartıp cekebilirsin demişsin adamın neden bahsettiğini bile anlamamissin adam anında bakiye limitini sormuyor sana mobil ödeme limiti o onu hicbir şekilde çekemez ne fiziki ne sanal ileokuma yazma problem galiba cekemezsin yazmısım oraya ?
bende onu çekemezsin demisim dimi amaFiziksel kart çıkartıp cekebilirsin demişsin adamın neden bahsettiğini bile anlamamissin adam anında bakiye limitini sormuyor sana mobil ödeme limiti o onu hicbir şekilde çekemez ne fiziki ne sanal ile