- 364
- 342
- 63
takılıyorum kardeşimALLAH im neden sürekli bu şekil insanları karşıma çıkarıyorsun yarabbi ne kabahat isledim ben
takılıyorum kardeşimALLAH im neden sürekli bu şekil insanları karşıma çıkarıyorsun yarabbi ne kabahat isledim ben
Ok aq bos masrafSarı kırmızılılar, Osimhen için Napoli’ye 40 milyon euro peşin, kalan 35 milyon euro’luk kısmı ise 2026’ya kadar ödeyecek. 5 milyon euro bonus ve %10’luk sonraki satış payı da anlaşmada yer alıyor. (Alfredo Pedulla)
Neyse buzlu suya giriyorum şimdi yoksa bende sana takılırdım puahhatakılıyorum kardeşim
Buzlu su ne kanka 5 litrelik su şişesimiNeyse buzlu suya giriyorum şimdi yoksa bende sana takılırdım puahha
Daha sezon baslamadan Osimhen salmistir aq, "BEKLENEN PERFORMANSI VEREMEDİ" mansetlerini şimdiden görür gibiyimOk aq bos masraf
Sen ne diyorsun aqİcine giremezsin almaz
Ergenler basmış burayiİcine giremezsin almaz
Ergenlere basmak lazım esasİcine giremezsin almaz
Sanatı soyledk başkasına üstüne niye alınıyorsunSen ne diyorsun aq
Yıru gıt burdan canımı sıkma ergen sensinErgenler basmış burayi
valla ben kocaelispor alır diye düşünüyordum selçuk hocadan dolayı. gençlere gitmiş. gittiği takımı rahat ligde tutar uçurur onyekuruOnyekuru gelmis genclerbirligine hadi holi osimhenin arkadaşı Onyekuru hadi ver 500 tl Onyekuru niye gelmedi Galatasaraya
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
seninle de işimiz var dur hele.Kanka canin ban yemek istiyor herhalde sen normalde bu şekilde hareket etmezsin ne oldu sana
Yıru gıt burdan canımı sıkma ergen sensin
Doğrudur be koç 😄Yıru gıt burdan canımı sıkma ergen sensin
Aynen ligler başlıyor artık ibine osimhen senden gelecek 2 k yi cope atcam uğursuz osimhen istemiyorumYa Bırakın şu ibneyi ya bir türlü imza atmadı 500'e alalım kendisi Milyonlar içinde
Zerre umrumda değil osimhen. İsterlerse Ronaldo'yu alsınlar. 500 TL umrumda benim 😁Ya Bırakın şu ibneyi ya bir türlü imza atmadı 500'e alalım kendisi Milyonlar içinde
AynıZerre umrumda değil osimhen. İsterlerse Ronaldo'yu alsınlar. 500 TL umrumda benim 😁