Gelse ne olacak hemen kaybedecenYaw bu zenci ne zaman imza atacak gelsin holiden artık paralar
Sıkıntımısın dostGelse ne olacak hemen kaybedecen
Sıkıntılı olan sensin boşver 500 tlni bekleSıkıntımısın dost
Yaw şimdi öyle bir sovecemki sana aklını yitircen haSıkıntılı olan sensin boşver 500 tlni bekle
Puahaha zenciler çok tatlı insanlardır kanka neden ole diyorsun adamlara kız olsam kesin bir siyahi vatandaslan evlenirdim puahaYaw bu zenci ne zaman imza atacak gelsin holiden artık paralar
Yok dalga geçmiyorum reis zenci işte beyaza beyaz dersin zenciye zenci yada siyahi dersin 😄Puahaha zenciler çok tatlı insanlardır kanka neden ole diyorsun adamlara kız olsam kesin bir siyahi vatandaslan evlenirdim puaha
siyahi daha iyi oluyor, amerika'da olsaydın öttürürler nigga dersenYok dalga geçmiyorum reis zenci işte beyaza beyaz dersin zenciye zenci yada siyahi dersin 😄
Biz genel olarak insan oldugumuz için biz kişilere insan diyoruzYok dalga geçmiyorum reis zenci işte beyaza beyaz dersin zenciye zenci yada siyahi dersin 😄
Böylelerinede dallama dersin
Aman tanrım Irkçı seni 🤣🤣🤣Yaw bu zenci ne zaman imza atacak gelsin holiden artık paralar
Hahahaha- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.www.youtube.com
Teşekkür ederim reis bundan sonras siyahi bey dicemAman tanrım Irkçı seni 🤣🤣🤣
Cumartesi knk
Betimledim ama yanlış şekilde 😄Biz genel olarak insan oldugumuz için biz kişilere insan diyoruz
Sen iflah olmazsın kanka puhhhaa bi 100 oranlik kupon paylas kendine gelBetimledim ama yanlış şekilde 😄
100 oran aZ kalırSen iflah olmazsın kanka puhhhaa bi 100 oranlik kupon paylas kendine gel
Tamamdır patron