Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Victor Osimhen, Galatasaray’da 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,095
1,972
113
Güzel kardeşim, güzel iltifat edeyim de saygını bozma yine diye..
Şimdi gelelim 3 yıllık şampiyonluk gelirine..
Süper ligde şampiyon olan takıma ne kadar veriliyor araştır derim. İstiyorsan ben söyleyim 1.6 milyon euro..
Saygısızlık yapmak amacıyla demedim auperlig şampiyonun geliri sadece TFF nin verdigi para su bu değil .yanında getirdigi sponsorluk reklam Avrupa vs vs bir sürü şey
Tamam bu kadar hakimsin dost BJK nin son uç yılda gelirleri ve sadcee taransferde verdiği bonaervisleri şöyle bana?

Dostum.bos muhabbet bunlar bilgisi olan da olmayanda salak sacama adamlarin gazina eliyor Ümit Özat falan gibi adamları az dinleyin

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,095
1,972
113
He benim görüşüm bonservis değil asıl sorun oyuncu maaşları
Eskiden 3-4-5 çok büyük yuktu kulüplere şimdi takilin maaş maliyeti akıl almaz noktalara geldi hele birde bu döviz kurunda
Enterasan olan nokta bu yoksa bonservis çok önemli değil 75 de çok önemli degil

SüperMario

Beşiktaş JK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,725
2,595
113
Saygısızlık yapmak amacıyla demedim auperlig şampiyonun geliri sadece TFF nin verdigi para su bu değil .yanında getirdigi sponsorluk reklam Avrupa vs vs bir sürü şey
Tamam bu kadar hakimsin dost BJK nin son uç yılda gelirleri ve sadcee taransferde verdiği bonaervisleri şöyle bana?

Dostum.bos muhabbet bunlar bilgisi olan da olmayanda salak sacama adamlarin gazina eliyor Ümit Özat falan gibi adamları az dinleyin
Abi banane ümit özattan ondan bundan..
Bak ben Beşiktaşlıyım geçen sezon uefada en ileri giden takım fenerbahçe son zamanlarda Avrupa'daki gelirleri şampiyonluktan daha fazla ama gsden daha az harcama limiti herşeyi geçtim, gsnin harcama limiti osimhen ile doluyor. 2 milyon euro kalıyor sane?
Ederson? Gelsinler sorun yok ama bu kusura bakma ama yarın bir gün bir şey olursa gs için çok sıkıntı olur.

SüperMario

Beşiktaş JK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,725
2,595
113
He benim görüşüm bonservis değil asıl sorun oyuncu maaşları
Eskiden 3-4-5 çok büyük yuktu kulüplere şimdi takilin maaş maliyeti akıl almaz noktalara geldi hele birde bu döviz kurunda
Enterasan olan nokta bu yoksa bonservis çok önemli değil 75 de çok önemli degil
Osimhen 1905 tl alacak değil ki :)

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,633
6,440
113
Özel oran sonuçlanması için ilk maça çıkmasımı lazım neyi bekliyorlar mk
Adamlar a spor haberine göre 500 er lira dağıtır mı sence. Ya iptal olursa? Şu an net birşey yok. Borsaya sözleşme detayları ile ilgili kap bildirimi yapılır, ondan sonra holi de paraları hesaba geçer. Adamlar keriz mi şimdi yatırsın.

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,122
17,918
113
Abi banane ümit özattan ondan bundan..
Bak ben Beşiktaşlıyım geçen sezon uefada en ileri giden takım fenerbahçe son zamanlarda Avrupa'daki gelirleri şampiyonluktan daha fazla ama gsden daha az harcama limiti herşeyi geçtim, gsnin harcama limiti osimhen ile doluyor. 2 milyon euro kalıyor sane?
Ederson? Gelsinler sorun yok ama bu kusura bakma ama yarın bir gün bir şey olursa gs için çok sıkıntı olur.
Kardesim kime ne anlatiosun bosver
Gs nin 3 yilda aldığı şampiyonluk parasını Fener sadece gecen sene Uefadan aldi
Avrupada yıllardır Gs nin basarisi yok her gittigi yerden elenip geliyor ilk turlarda elemelerde vs vs
Oyuncu satamıyor sampiyon takimdan oyuncularina teklif eden yok
Bu kadar maaş yükünün altından aldığı şampiyonluk parasıyla mi yapıyor
Sponsor gelirleri aldiklari oyunculara gitti var say bu klup sadece bunlarlami dönüyor
Herkes neyin ne olduğunu biliyor bir bunların taraftarları bilmiyor bazilari da biliyor isine geldigi icin diyemiyor
Bu sene sampiyon olamasın Sampiyonlar liginden de bir ust tura cikamasin galibiyet felan alamasin o zaman gorucem bunları tel tel nasil dökülüyor
Osimheni aldi say Sane Davidson Torera bunların sadece maaşıyla bir anadolu klubu koca seneyi geciriyor gerisini sen düşün

RamizAmca

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,566
524
113
Adamlar a spor haberine göre 500 er lira dağıtır mı sence. Ya iptal olursa? Şu an net birşey yok. Borsaya sözleşme detayları ile ilgili kap bildirimi yapılır, ondan sonra holi de paraları hesaba geçer. Adamlar keriz mi şimdi yatırsın.
Aynenn

RamizAmca

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,566
524
113
Kardesim kime ne anlatiosun bosver
Gs nin 3 yilda aldığı şampiyonluk parasını Fener sadece gecen sene Uefadan aldi
Avrupada yıllardır Gs nin basarisi yok her gittigi yerden elenip geliyor ilk turlarda elemelerde vs vs
Oyuncu satamıyor sampiyon takimdan oyuncularina teklif eden yok
Bu kadar maaş yükünün altından aldığı şampiyonluk parasıyla mi yapıyor
Sponsor gelirleri aldiklari oyunculara gitti var say bu klup sadece bunlarlami dönüyor
Herkes neyin ne olduğunu biliyor bir bunların taraftarları bilmiyor bazilari da biliyor isine geldigi icin diyemiyor
Bu sene sampiyon olamasın Sampiyonlar liginden de bir ust tura cikamasin galibiyet felan alamasin o zaman gorucem bunları tel tel nasil dökülüyor
Osimheni aldi say Sane Davidson Torera bunların sadece maaşıyla bir anadolu klubu koca seneyi geciriyor gerisini sen düşün
Mübarek be ne yazmışsın üşendim okumaya

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,034
1,768
113
Galatasaray, Victor Osimhen transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı-kırmızıların hem Napoli hem de Osimhen ile anlaşmasının ardından uzun süren bekleyiş mutlu sonla bitti. Nijeryalı golcünün transfer detaylarının tamamı ortaya çıktı.

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...