Yarın imzaİmza ✍ tammi 500 holi sonuclansin
Yarın imzaİmza ✍ tammi 500 holi sonuclansin
Ben abone oldum isimi goruyorDost yapay zekaya gunde kac soru sorabiliyon belli sure sonra preimurum felan diyor
Yarin 500 cepte he ozmann 😂😂😂Yarın imza
ismin tadic ama sankı gızlı bir koyu gslısın gıbı bır hıs aldım sendenOsimhen yarın İstanbul da hayırlı olsun bilgi geldi
Ne kadarlik abone nasil isini goruyor derken kazanc cok sagladimiBen abone oldum isimi goruyor
Evet yarın is bitiyor artık of saatlerde gecmez simdi yarına kadar kankaYarin 500 cepte he ozmann 😂😂😂
Abi yapay zeka dediğin şey haberlere göre cevap veriyor..Osimhen yarın İstanbul da hayırlı olsun bilgi geldi
İlk yarı karşılıklı gol aldım geldı 3 orandan yapau zeka tahmin ettiNe kadarlik abone nasil isini goruyor derken kazanc cok sagladimi
Yok be 500 tl icin Galatasaray kim isim olmaz fenerliyim benismin tadic ama sankı gızlı bir koyu gslısın gıbı bır hıs aldım senden![]()
Millet gsnin -80 milyona uğramasını umursamıyor alacağı 500e bakıyorismin tadic ama sankı gızlı bir koyu gslısın gıbı bır hıs aldım senden![]()
dun fenerde geleydı ıyıdı 1000tl gıttı onun yuzuneYok be 500 tl icin Galatasaray kim isim olmaz fenerliyim ben
Paranın anasını göderttin o zaman 😂İlk yarı karşılıklı gol aldım geldı 3 orandan yapau zeka tahmin etti
Vay be amk bi bana yaramadi 1000 gitti yawİlk yarı karşılıklı gol aldım geldı 3 orandan yapau zeka tahmin etti
Nwakaeme mi konuşalım usta?Sokacam osimheninize forum gs mi burası sürekli osimhen konusu açılıyor
Başkan o isim ne alakayapay zeka dediğin şey zaten yıllardır kullanılan google arama motorunun seninle belli bi algoritma ile diyalog kurabilmesi. senin internette 5 dakikada araştırabileceğin şeyi saniyesinde tarayıp bulduğu cevaplara göre sana gerekeni söylüyor. kendi kafasından bulmuyor yani bu cevapları yapay zekaya aklı fikri olan bir insan gibi davranmaya gerek yok. bu bilgiyi muhabirler yazdı zaten yapay zekalık bişey de yok.
KesinlikleSokacam osimheninize forum gs mi burası sürekli osimhen konusu açılıyor
bi ihtımal transfer vazgecer umıdıne kapılmıstırHoligan neyi bekliyor acaba😂