- 1,298
- 1,253
- 113
İrlanda 1.lig ve Polonya 2.lig dost gollü geçer diye düşünüyorumPuahhaha
İrlanda 1.lig ve Polonya 2.lig dost gollü geçer diye düşünüyorumPuahhaha
Bol şans veysoEkli dosyayı görüntüle 821151
Gelirse 2 kişi seçip devam ederiz
Eyvallah dost hoşgeldinBol şans veyso
He valla kardo bugün var bı gudubetlik erhomBugünde forumda adam yok fena sıkıldım bugün ne kotu günmüş dost kimsede yok
Bol sanslarEkli dosyayı görüntüle 821151
Gelirse 2 kişi seçip devam ederiz
Arkadas gelir diyor ben onun bu takımları tanıdığından bile şüpheliyim diye ona sordum snaa degil dostİrlanda 1.lig ve Polonya 2.lig dost gollü geçer diye düşünüyorum
Herhalde kimsede para kalmadı büyük ihtimalHe valla kardo bugün var bı gudubetlik erhom
Geçmiş olsun Muro bende padisahbetten 1e 5 veren bonusu almıştım ikili kombine yaptım basket son 0.20 saniyeden 1.50ye attı alt oynamıştım yattımBu Betco altyapılardan oynamayın vbet kot attı 127 TL para çıkt shalce 1buçuk üst aldım iikl yarı Gittim yanına basketi koydum 2.30 dakikası vardı 37 alt aldım Allah bin kere belasını versin 4'e çıkardı dakikayı Ya böyle bir şey yok ya İnsanları yanıltıyorlar sakın betko altyapılarından oynamayın Ben size söyleyeyim oynuyorsanız da basket oynamayın
Hoşbuldum canoEyvallah dost hoşgeldin
Ya bunlar var ya yemin ediyorum milleti kandırıyor ya Maç geldi Schalke maçı da böyle bir şey yok ya tek maç gidecektim 300 lira para veriyordu ya girmedim malGeçmiş olsun Muro bende padisahbetten 1e 5 veren bonusu almıştım ikili kombine yaptım basket son 0.20 saniyeden 1.50ye attı alt oynamıştım yattım
Basketbol sıkıntı hayatta oynamam bende dostYa bunlar var ya yemin ediyorum milleti kandırıyor ya Maç geldi Schalke maçı da böyle bir şey yok ya tek maç gidecektim 300 lira para veriyordu ya girmedim mal
Senin tahminlerin nedir dost bu kuponaArkadas gelir diyor ben onun bu takımları tanıdığından bile şüpheliyim diye ona sordum snaa degil dost
Yeni biri çekils konusu acti adamin aldığı 3lu kombine bi baksana dostSenin tahminlerin nedir dost bu kupona
Polonya ilk yarı bı tane atarsa iyi olacakBray wanderers gol yedi 0-1
Banada biraz şüpheli geliyor dost oynarken tereddüt ettimPolonya 2.lig bir tık sıkıntı 2 sut 1 isabet 32.dk
Hayırlısı dost top yuvarlakBanada biraz şüpheli geliyor dost oynarken tereddüt ettim