- 11,426
- 9,976
- 113
at maçları açayım maçları bakayım bi duruma3 maçta 2 gole kaldı dost ilk yarilar bitti 😀
at maçları açayım maçları bakayım bi duruma3 maçta 2 gole kaldı dost ilk yarilar bitti 😀
Dostum arkana yaslan rahatına bak3 maçta 2 gole kaldı dost ilk yarilar bitti 😀
İnşallah dost bekliyoruz bakalımDostum arkana yaslan rahatına bak
polonya gelir irlanda bir ihtimal lask rahat gelir bol şans dost <3
Tek korkumuz Polonya dost bı gol çıkması iyi oldu maç kızıştı ilk yarı bitti 😀polonya gelir irlanda bir ihtimal lask rahat gelir bol şans dost <3
polonyada ilk 20 dakika gol çıktığında 2. gelir aslında golü geç atmışlar dep daha formda şuanda 1-1 olursa 3. rahat gelirTek korkumuz Polonya dost bı gol çıkması iyi oldu maç kızıştı ilk yarı bitti 😀
400k bastim sna güvenip gelmezse seni rezil ederim haberin olsunDostum arkana yaslan rahatına bak
Hahaha 🌝😂😂😂😂yarıldım 😂😂400k bastim sna güvenip gelmezse seni rezil ederim haberin olsun
Erhan yargı dağıtıyor yine400k bastim sna güvenip gelmezse seni rezil ederim haberin olsun
Ya yok konu sahibinin gözüne girmek için 5 msj atmış konuda 5 inde de gelmiş bu kupon diyor başka bir icraatını göremedik arkadaşın haybiye sallıyor iste neyse mulayimin konuya geçimHahaha 🌝😂😂😂😂yarıldım 😂😂
Normal böyle şeyler erho sen bilmiyon mu ya 😂😂Ya yok konu sahibinin gözüne girmek için 5 msj atmış konuda 5 inde de gelmiş bu kupon diyor başka bir icraatını göremedik arkadaşın haybiye sallıyor iste neyse mulayimin konuya geçim
Benim konulara bak bir tane yamyam yok benim konumda neden onlara günahımı bile vermicegimi biliyorlar puahhaNormal böyle şeyler erho sen bilmiyon mu ya 😂😂
Bı kupon yaptim gelirse 500 atacam sana söz 1 k veriyo 🥰🥰Benim konulara bak bir tane yamyam yok benim konumda neden onlara günahımı bile vermicegimi biliyorlar puahha
Dun 3 tane sponsor ayni anda buldum dost 3lu sponsor şeklinde konu açtım görmedin mi sen puaha gerçi vermek isteyen adama da yok çekilmez gelirse iban var zaten sende puahaBı kupon yaptim gelirse 500 atacam sana söz 1 k veriyo 🥰🥰
Canimsin 🥰🥰Dun 3 tane sponsor ayni anda buldum dost 3lu sponsor şeklinde konuştu açtım görmedin mi sen puaha gerçi vermek isteyen adama da yok çekilmez gelirse iban var zaten sende puaha
GoolUlan essek pas verse adam bomboş
Atamayana atarlar