Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Veysel58 | Kasa - Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,243
23,595
113
Bu Betco altyapılardan oynamayın vbet kot attı 127 TL para çıkt shalce 1buçuk üst aldım iikl yarı Gittim yanına basketi koydum 2.30 dakikası vardı 37 alt aldım Allah bin kere belasını versin 4'e çıkardı dakikayı Ya böyle bir şey yok ya İnsanları yanıltıyorlar sakın betko altyapılarından oynamayın Ben size söyleyeyim oynuyorsanız da basket oynamayın

blanks

Elbistanlı ރ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,953
1,500
113
Bu Betco altyapılardan oynamayın vbet kot attı 127 TL para çıkt shalce 1buçuk üst aldım iikl yarı Gittim yanına basketi koydum 2.30 dakikası vardı 37 alt aldım Allah bin kere belasını versin 4'e çıkardı dakikayı Ya böyle bir şey yok ya İnsanları yanıltıyorlar sakın betko altyapılarından oynamayın Ben size söyleyeyim oynuyorsanız da basket oynamayın
Geçmiş olsun Muro bende padisahbetten 1e 5 veren bonusu almıştım ikili kombine yaptım basket son 0.20 saniyeden 1.50ye attı alt oynamıştım yattım

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,243
23,595
113
Geçmiş olsun Muro bende padisahbetten 1e 5 veren bonusu almıştım ikili kombine yaptım basket son 0.20 saniyeden 1.50ye attı alt oynamıştım yattım
Ya bunlar var ya yemin ediyorum milleti kandırıyor ya Maç geldi Schalke maçı da böyle bir şey yok ya tek maç gidecektim 300 lira para veriyordu ya girmedim mal

blanks

Elbistanlı ރ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,953
1,500
113
Polonya 2.lig bir tık sıkıntı 2 sut 1 isabet 32.dk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...