Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Vbet Spor Jackpot Soru

Victorosimhen

SAMSUN55
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,101
4,796
113
Para senin parandı haksız bi dağıtım yaptın kendin yapıcaktın verdin burda birine konuda olmayan kendi arkadaşlarına dağıttı büyük ayıp ettin ben 2 kere 50k 1 kere 70k kazandım burda adam gibi dağıttım seninki yanlıştı
Aceleye denk geldi bıdakine 50 k dağıtacağım inşallah jacpot gelsin bi

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,267
4,155
113
Temmuz ağustos hayırlısı bakalim
İnsana şans bikere gelir o zaman kıymetini bildin bildin gerisi traş 5 ay önce tümbet 2k attım 2k pazartesi bonus aldım duman alıyorum alkol içiyorum oteldeyim zina var 😂😂😂 125k para yaptım gözlerim görmüyor artık kız yalvarıyor çek çek lan çevrim var dedim dur halletcem dedim sıfırladım sabahı beklesem salak gibi minim kalmıştı sabah ayık kafa çekerdim ertesi gün 1.500 attım 77k yaptım yine olmadı 3 gün gün 1.500 attım 50k çekmiştim 5 küsür kafam Daşak gibi dağıtım yaptım burda 😂😂😂

Victorosimhen

SAMSUN55
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,101
4,796
113
İnsana şans bikere gelir o zaman kıymetini bildin bildin gerisi traş 5 ay önce tümbet 2k attım 2k pazartesi bonus aldım duman alıyorum alkol içiyorum oteldeyim zina var 😂😂😂 125k para yaptım gözlerim görmüyor artık kız yalvarıyor çek çek lan çevrim var dedim dur halletcem dedim sıfırladım sabahı beklesem salak gibi minim kalmıştı sabah ayık kafa çekerdim ertesi gün 1.500 attım 77k yaptım yine olmadı 3 gün gün 1.500 attım 50k çekmiştim 5 küsür kafam Daşak gibi dağıtım yaptım burda 😂😂😂
Tumbet saglamda ara yüzü değişik geliyor betcoya alışmışız

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,267
4,155
113
2 sene oldu galiba burda biri vardı holiganbetti galiba sağlam para vurdu burda güzel dağıtım yaptı bidaha gelmicem demişti çekti gitti helal olsun ona bende kazanım yemin ediyorum bırakcam tüm hesapları kapattırcam hattım değişcem buraya da elveda dicem adını unuttum sağlam vurmuştu MK bizim bi abiyi vbet üye yaptım geçen sene 2 hafta önce 1.000.600 vurmuş borçları Ödemiş arabasını değişmiş BMW almış para suyu çekmiş beni davet ediyo göt

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,965
11,311
113
2 sene oldu galiba burda biri vardı holiganbetti galiba sağlam para vurdu burda güzel dağıtım yaptı bidaha gelmicem demişti çekti gitti helal olsun ona bende kazanım yemin ediyorum bırakcam tüm hesapları kapattırcam hattım değişcem buraya da elveda dicem adını unuttum sağlam vurmuştu MK bizim bi abiyi vbet üye yaptım geçen sene 2 hafta önce 1.000.600 vurmuş borçları Ödemiş arabasını değişmiş BMW almış para suyu çekmiş beni davet ediyo göt
1.8m vurmuştu

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,267
4,155
113
Aynen oydu galiba bizim abide vbetten 2 hafta önce çekti 1.000.600 göt ben üye yaptım seni devletin sitesi nesine den oynuyordun adam gibi koysana cebime 10k 20k ölcen mi arabayı değişmiş BMW almış borçları Ödemiş en son beni davet ediyo

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,524
3,867
113
bana bir kaç sene önce 1000 lira mı ne eklenmişti ne olduğunu anlamamıştım böyle kaybeden kuponlarımdan birine ödül düşmüştü ondan sonra hiç düşmedi yani çok zor

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,267
4,155
113
bana bir kaç sene önce 1000 lira mı ne eklenmişti ne olduğunu anlamamıştım böyle kaybeden kuponlarımdan birine ödül düşmüştü ondan sonra hiç düşmedi yani çok zor
Ben aldım 4 kere pazartesi cuma günleri ekleniyor 2 kere 1.000 TL bikere 10.000 tl 3 ay öncede 20 ftn eklenmişti

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,524
3,867
113
Aynen oydu galiba bizim abide vbetten 2 hafta önce çekti 1.000.600 göt ben üye yaptım seni devletin sitesi nesine den oynuyordun adam gibi koysana cebime 10k 20k ölcen mi arabayı değişmiş BMW almış borçları Ödemiş en son beni davet ediyo
crazy time tarzı bir oyundan kazanan alanyalı biri vardı sanki daha sonra tekrar gördüm o olabilir dost 1.8 milyon tarzı bir şey kazanmıştı bırakıcam demişti etkinlik de yaptı ama bize çıkmadı

Blancø

🂡
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,452
1,201
113
Hatırlıyorum onu harbiden vurdu parayı gitti en mantıklı olanı yaptı adam

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,267
4,155
113
crazy time tarzı bir oyundan kazanan alanyalı biri vardı sanki daha sonra tekrar gördüm o olabilir dost 1.8 milyon tarzı bir şey kazanmıştı bırakıcam demişti etkinlik de yaptı ama bize çıkmadı
Oyunu diyince anladım evet adamsın o kişi o oyundan vurmuştu eminmisin kanka o bıraktı burayı diye biliyorum