- 8,524
- 3,867
- 113
ondan sonra sanki muhabbet konusunda mı ne gördüm ama adam bırakmış olabilir dost gözükmüyor bayadırOyunu diyince anladım evet adamsın o kişi o oyundan vurmuştu eminmisin kanka o bıraktı burayı diye biliyorum
ondan sonra sanki muhabbet konusunda mı ne gördüm ama adam bırakmış olabilir dost gözükmüyor bayadırOyunu diyince anladım evet adamsın o kişi o oyundan vurmuştu eminmisin kanka o bıraktı burayı diye biliyorum
Kumarı bıraktıda foruma girmişti ondan sonra 1 2 kexOyunu diyince anladım evet adamsın o kişi o oyundan vurmuştu eminmisin kanka o bıraktı burayı diye biliyorum
Öyle yapcan kanka zaten devam edersen aldığını verirsin bi anlamı kalmaz vurdun mu yeter demesini bilicen inş bi vursam varya bende bırakcam abi bi nefes alsam tövbe daha nerden düştük bunun içine ya ortam yok aile yok yatıyorum kumar kalkıyorum alkon kızlar her günah varHatırlıyorum onu harbiden vurdu parayı gitti en mantıklı olanı yaptı adam
Girmicem demişti 😂😂😂 paramı gitti yoksaKumarı bıraktıda foruma girmişti ondan sonra 1 2 kex
Para mı bitti naptı kanka 😂😂😂ondan sonra sanki muhabbet konusunda mı ne gördüm ama adam bırakmış olabilir dost gözükmüyor bayadır
Vallahi öyle mental olarakta yok oluyor insan kimseye söyleyemiyoruzda dediğin gibi bende vursam bırakırım direkt o yüzden vurdurmuyolar galiba😄Öyle yapcan kanka zaten devam edersen aldığını verirsin bi anlamı kalmaz vurdun mu yeter demesini bilicen inş bi vursam varya bende bırakcam abi bi nefes alsam tövbe daha nerden düştük bunun içine ya ortam yok aile yok yatıyorum kumar kalkıyorum alkon kızlar her günah var
Muhabbet için girmişti diye hatırlıyom ondan sonra görmedim amaGirmicem demişti 😂😂😂 paramı gitti yoksa
Farukbeydi onun nick.birakica. demisdi birakmistir belki hiç gormedimcrazy time tarzı bir oyundan kazanan alanyalı biri vardı sanki daha sonra tekrar gördüm o olabilir dost 1.8 milyon tarzı bir şey kazanmıştı bırakıcam demişti etkinlik de yaptı ama bize çıkmadı
Vay arkadaş maçayı nasıl düşürdün günlük 2-3 jackpot açıyom hepsi sinek özellikle dün birisinde 3 kart açtım sadece 3üde sinekti😆Kanka şu ara bende öyle Ekli dosyayı görüntüle 783574Ekli dosyayı görüntüle 783575
77 TL@TheMachine Vurdu mu jackpot🙄
Kriptoyla çek başına iş alma
tebrikler robotBen Predictor’den koymusum görüşmesek daha iyi