Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Vbet Spor Jackpot Soru

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,295
4,183
113
Hatırlıyorum onu harbiden vurdu parayı gitti en mantıklı olanı yaptı adam
Öyle yapcan kanka zaten devam edersen aldığını verirsin bi anlamı kalmaz vurdun mu yeter demesini bilicen inş bi vursam varya bende bırakcam abi bi nefes alsam tövbe daha nerden düştük bunun içine ya ortam yok aile yok yatıyorum kumar kalkıyorum alkon kızlar her günah var

Blancø

🂡
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,452
1,201
113
Öyle yapcan kanka zaten devam edersen aldığını verirsin bi anlamı kalmaz vurdun mu yeter demesini bilicen inş bi vursam varya bende bırakcam abi bi nefes alsam tövbe daha nerden düştük bunun içine ya ortam yok aile yok yatıyorum kumar kalkıyorum alkon kızlar her günah var
Vallahi öyle mental olarakta yok oluyor insan kimseye söyleyemiyoruzda dediğin gibi bende vursam bırakırım direkt o yüzden vurdurmuyolar galiba😄

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,611
1,597
113
1 m üstü bende vursam kusurunu pompada yerim sonra kalanı yatırım yapar bırakırım. Hiç daha o şans gülmedi bir toplu 100 k 50 k bile kazanamadık terbiyesizim

BigRick

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
275
273
63
Geçenlerde 6K eklediler bana spor jackpotdan

wolfson01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
932
1,118
93
2k ya 20 k düşmüştü 30-40 k bastığım maçlarda oldu ama yüksege hiç denk gelmedi

kadq45

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,011
378
83
Bir kere düştü 20 bin spor jackpot birdaha da uğramadı

burakkdoan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,968
1,273
113
Max 20 düşer pazartesi cuma günüleri ekleniyor aldığın oranlar önemli değil min 1.30 olsun yeter 3 kez düşmüştü banada

kir678

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,355
1,156
113
Kupon idsine düşüyor jacpotlar kral