- 11,926
- 11,514
- 113
Artık hicbirseyin önemi yokErkenden yazsaydın ya hallederdik
Artık hicbirseyin önemi yokErkenden yazsaydın ya hallederdik
Bende 1 kez almıştım öğlen 3te ekliyolarda tamamen şans işi bi tane küçük meblağ kupon yapmıştım şansa bala vurmuştu onada yani istersen 100 kupon yap 1 kupon yapan adamada gidebilirKardeş bakiye eklenmedikten ve kazandığına dair bildirim gelmedikten sonra nasıl anlayacaksın mecbur bakiye eklendiği gün iç mesaj atıp ekliyorlar telegramdan duyuruyorlar öncesinde bilme şansın olmuyor 2-3 kez aldım ben.
Kuponu bastığın an ekranda yazıyoe tebrikler grand veya mini jackpot kazamdın diyeKardeş bakiye eklenmedikten ve kazandığına dair bildirim gelmedikten sonra nasıl anlayacaksın mecbur bakiye eklendiği gün iç mesaj atıp ekliyorlar telegramdan duyuruyorlar öncesinde bilme şansın olmuyor 2-3 kez aldım ben.
Ben padişahta 10 günde 70 kupon yaptım baktım düşmüyor saldım. Seninde umudun 50 den sonra kırılırHarbiden acayip zor he bugün 5 6 kupon yaptım 3k 5k 1k 2k fln bwstm ama düşmüyor
Öyle ama 100 liralık kupona 2000 ekliyorsa ben bı ara 2000 lik kupona 20k almıştımBende 1 kez almıştım öğlen 3te ekliyolarda tamamen şans işi bi tane küçük meblağ kupon yapmıştım şansa bala vurmuştu onada yani istersen 100 kupon yap 1 kupon yapan adamada gidebilir
Haksız bi dağıtım yapmıştın parayı bulup yüzümüze bakmadığın kazanç bu dimi 1 haftaya gelir buraya demiştim gelmiştin o kazanç bu dimi 😂😂😂Padişahbette anında ekleniyor
Diğer siteleri bilmiyorum
Reis o jackpottan bahsetmiyoruz demiştik yaKuponu bastığın an ekranda yazıyoe tebrikler grand veya mini jackpot kazamdın diye
Padişahbet te böyle olmuyor ama dost kupon sonucuyla birlikte ekleniyorKuponu bastığın an ekranda yazıyoe tebrikler grand veya mini jackpot kazamdın diye
Yok ya sırf jackpot için yapmıyorum ben amaç kasa katlamak ama şansa bala jackpot gelirse diye vbetten oynuyorum diğer siteler yerineBen padişahta 10 günde 70 kupon yaptım baktım düşmüyor saldım. Seninde umudun 50 den sonra kırılır
Ben 1000tl almıştım 1 belki 1.5 sene önce küçük bi miktar kuponla onun dişındada fazla kupon yapmıyorum zatenÖyle ama 100 liralık kupona 2000 ekliyorsa ben bı ara 2000 lik kupona 20k almıştım
Çok borç ödedim kurtuldum hepsinden Allaha şükür ya bayrama denk geldi işin kötü tarafı misafirlikteydim kuponda yapamadık 50k kaybım oldu bu yüzdenHaksız bi dağıtım yapmıştın parayı bulup yüzümüze bakmadığın kazanç bu dimi 1 haftaya gelir buraya demiştim gelmiştin o kazanç bu dimi 😂😂😂
Bende padişah oynuyorum oda iyiYok ya sırf jackpot için yapmıyorum ben amaç kasa katlamak ama şansa bala jackpot gelirse diye vbetten oynuyorum diğer siteler yerine
Valla ben dağıtımdan pay alanlardandım hatta ben varım diye itiraz etmiştiniz😄Haksız bi dağıtım yapmıştın parayı bulup yüzümüze bakmadığın kazanç bu dimi 1 haftaya gelir buraya demiştim gelmiştin o kazanç bu dimi 😂😂😂
Para senin parandı haksız bi dağıtım yaptın kendin yapıcaktın verdin burda birine konuda olmayan kendi arkadaşlarına dağıttı büyük ayıp ettin ben 2 kere 50k 1 kere 70k kazandım burda adam gibi dağıttım seninki yanlıştıÇok borç ödedim kurtuldum hepsinden Allaha şükür ya bayrama denk geldi işin kötü tarafı misafirlikteydim kuponda yapamadık 50k kaybım oldu bu yüzden
Acayip haklı yorum harbiden dün 3 tane egt jackpot indirdim tek günde ama spor gelmiyoro spor kupon jackpotu slotta düşürmekten daha zor![]()
Ftn cüzdandaki kuponlar daha şanslıymış bu arada düşürmek istiyosan ftn dene derimTeşekkürler bilgileriniz için şimdi ayıkıtım
Etmiştiniz deme ben bişey dedim mi kurduğun cümle benide katıyon o anlama geliyo ben direk @Victorosimhen kendisine kızdım nedeni söyledim parayı kendi kazandı kendi dagıtıcaktıValla ben dağıtımdan pay alanlardandım hatta ben varım diye itiraz etmiştiniz😄