- 12,305
- 4,857
- 113
Pazartesi cuma yazmış dost knk daHafta sonu değilmiydi o ben hafta sonu sürekli oynuyom salak gibi
1 30 . 1.35 orana 5 bin baş sürekli
Denk gelir belki ama vbette çok kalabalık zor sana denk gelmesi
Pazartesi cuma yazmış dost knk daHafta sonu değilmiydi o ben hafta sonu sürekli oynuyom salak gibi
Aynen yani düşme ihtimali var bana daCuma ile pazartesi arası yapılan kuponlara ve pazartesi cuma arası yapılanlara düşüyor cuma dan pazartesi ye kadar olan sürede pazartesi dusuyor pazartesiden cumaya olanda da cuma belirleniyor
Yok kral cuma dan pazartesiye olan sürede pazartesi belirleniyor demek istedim yani cuma dan pazartesiye yaptığın kuponlara denk gelebilir tutmasa da oluyor kuponlarHafta sonu değilmiydi o ben hafta sonu sürekli oynuyom salak gibi
Kanka ne 1.30 u ne 1.35 i 4 5 oranlı maçlar 2 li kombine tutturdumPazartesi cuma yazmış dost knk da
1 30 . 1.35 orana 5 bin baş sürekli
Denk gelir belki ama vbette çok kalabalık zor sana denk gelmesi
Şimdi cuma günü cumartesi pazar kuponlar yaptım pazartesi belli olmuyor mu işteYok kral cuma dan pazartesiye olan sürede pazartesi belirleniyor demek istedim yani cuma dan pazartesiye yaptığın kuponlara denk gelebilir tutmasa da oluyor kuponlar
Yüksek basarsan düşme şansı daha çok bastığın miktar aralığına göre ödül miktarı düşüyor katılımı da fazla oluyor yüksek de kazanma daha kolay ama işte güzel gitmesi lazım şansınınAynen yani düşme ihtimali var bana da
Aynen öyle oluyorŞimdi cuma günü cumartesi pazar kuponlar yaptım pazartesi belli olmuyor mu işte
Rahat dost.Arkadaşlar vbette dünya kupon tutturdum bu hafta sonunda her maç 5 4 oran min oran 2 oran min karşılaşma 2 maç 10 15 defa kupon tutturdum rahat jackpot eklenir mi yarın acaba
Tamam bakalım yarın hoş bişey çakarlar herhalde bana 20k bekliyorum ⚽Aynen öyle oluyor
Hisse vereceklermiş ben yazdım Bilge’ye.Tamam bakalım yarın hoş bişey çakarlar herhalde bana 20k bekliyorum ⚽
Bence kaybedenlerede ekleniyo ben aldığım zaman öle yüksek bı kupon tutturmamistimBende öyle biliyorum bakalım yarın başıma ne gelecek belki vbette benden başka üst üste bu hafta sonu kimse tutturmamıştır kupon ama kaybedenlere de ekleniyorsa işimiz yaş
Sen geç dalganı yarın görüşelimHisse vereceklermiş ben yazdım Bilge’ye.
Knka sanırsam kazananlara ekliyorlar yaBence kaybedenlerede ekleniyo ben aldığım zaman öle yüksek bı kupon tutturmamistim
Ben Predictor’den koymusum görüşmesek daha iyiSen geç dalganı yarın görüşelim
Tutturdugun kuponlarin zekatini forumda vermen gerekiyormus yoksa eklenmiyormuş, destek oyle soyledi dost bol sanslar.Arkadaşlar vbette dünya kupon tutturdum bu hafta sonunda her maç 5 4 oran min oran 2 oran min karşılaşma 2 maç 10 15 defa kupon tutturdum rahat jackpot eklenir mi yarın acaba
İns oledir alırsın dostumKnka sanırsam kazananlara ekliyorlar ya
kafalarina gore ekliyorlar ben 1 kere 20k bir kerede 6 k cektim sonra kac kere oynadim uzun zaman dusmediArkadaşlar vbette dünya kupon tutturdum bu hafta sonunda her maç 5 4 oran min oran 2 oran min karşılaşma 2 maç 10 15 defa kupon tutturdum rahat jackpot eklenir mi yarın acaba
Yarın ola hayrola bakalımkafalarina gore ekliyorlar ben 1 kere 20k bir kerede 6 k cektim sonra kac kere oynadim uzun zaman dusmedi