Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Varsayalım

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,804
1,606
113
Ben 1 milyon kazansam on numara telefon borçları sıfırlar en güzel yerde tatile giderdim cebimdede para kalırdı hayaller Paris hayatlar Bağcılar MK

blackzero

İyi niyetimi silkeyim
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,557
2,702
113
Şuan Kazanmışım 1 Milyon Lira, Yarın tatile Çıkıyorum , Cep telefonu yok önce bir tane S25 Ultra alıyorum, Sonra da bi tane araç kiralayıp Türkiye Turu , 14 Gün sonra Sıfırlanıp tertemiz geliyorum . hanımla Beraber misler gibi tatil .

Olmaz demeyin , Sümük akmadan baş ağrısı geçmez derler
Herkesin zevki, hayata bakışı farklı farklı. Eleştirmek için söylemiyorum ama benim cebimde 1 milyon lirayı bırak, 1 milyon dolar bile olsa lüksü hiç sevmiyorum ve lüks meraklılarına anlam veremiyorum. Müsriflik günahtır modunda da değilim. Yani dini inancım zaten yok. Ama içinde bulunduğumuz çağ çok saçma geliyor. Sürekli birşeyler tüketmek için can atan ve sürekli birbiriyle aşık atmaya çalışan saçma sapan bir toplumun içinde yaşamaktan mutlu değilim.

Vahşi kapitalist sistem, insanları aslında ihtiyacı olmayan şeyleri ihtiyacı varmış gibi satın almasına zemin hazırlıyor ve insanlar da çok kolay tongaya geliyorlar. Örneğin ben geçen yaz 2.000 liraya aldığım Reeder marka telefon kullanıyorum ve bu telefonla yaptığım ne varsa 100 küsür bin liralık telefonla da aynı şeyleri yapacam. Yani gerçekten parası da benim için hiç sıkıntı olmasa bile neden gidip alayım ki. İnsanların böyle şeylerin hayaliyle yaşaması sadece bana mı tuhaf geliyor. Neden evde 5 liraya içeceğim kahveye dışarıda 150 lira vereyim mesela. Cebimde bi tomar para varsa bile mantıksız geliyor

Seni eleştirmek için demiyorum yanlış anlama. Kendi düşünce yapımı anlattım. İnsanlar tuhaf geliyor bana fazlasıyla. Pek insan seven bir yapım da yok zaten. Anlamlandıramıyorum kafamda çünkü insanları

Son düzenleme:

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,786
3,824
113
Herkesin zevki, hayata bakışı farklı farklı. Eleştirmek için söylemiyorum ama benim cebimde 1 milyon lirayı bırak, 1 milyon dolar bile olsa lüksü hiç sevmiyorum ve lüks meraklılarına anlam veremiyorum. Müsriflik günahtır modunda da değilim. Yani dini inancım zaten yok. Ama içinde bulunduğumuz çağ çok saçma geliyor. Sürekli birşeyler tüketmek için can atan ve sürekli birbiriyle aşık atmaya çalışan saçma sapan bir toplumun içinde yaşamaktan mutlu değilim.

Vahşi kapitalist sistem, insanları aslında ihtiyacı olmayan şeyleri ihtiyacı varmış gibi satın almasına zemin hazırlıyor ve insanlar da çok kolay tongaya geliyorlar. Örneğin ben geçen yaz 2.000 liraya aldığım Reeder marka telefon kullanıyorum ve bu telefonla yaptığım ne varsa 100 küsür bin liralık telefonla da aynı şeyleri yapacam. Yani gerçekten parası da benim için hiç sıkıntı olmasa bile neden gidip alayım ki. İnsanların böyle şeylerin hayaliyle yaşaması sadece bana mı tuhaf geliyor

Seni eleştirmek için demiyorum yanlış anlama. Kendi düşünce yapımı anlattım. İnsanlar tuhaf geliyor bana fazlasıyla. Pek insan seven bir yapım da yok zaten. Anlamlandıramıyorum kafamda çünkü insanları
Güzel yorumun için teşekkür ederim, herkesin yaşantısı farklı hak veriyorum

BARON67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,714
1,499
113
Bundan 3 4 ay önce milyona yakındı kafam. Şimdi durumlar içler arası. Şuan ki aklım olsa atardım kenara önümüzde düğün var. Ama iş işten geçtikten sonra akıllanıyor insan. Durmak kazanmanın yarısından fazlaymış bunu anladım

blackzero

İyi niyetimi silkeyim
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,557
2,702
113
Güzel yorumun için teşekkür ederim, herkesin yaşantısı farklı hak veriyorum
Neden insanlar böyle de demiyorum aslında. Sadece anlamlandıramadığımı söylüyorum insanlardaki tüketim çılgınlığını ve çok lüzumsuz harcamaları. İyi zamanlarımda kötü zamanlarım da oldu. Ama en iyi zamanımda bile evde 5 liraya içeceğim kahveyi, dışarıda 150 liraya içmek istemedim mesela

Benim gibi tiplerin bir kız arkadaşının olabilmesi bile imkansıza yakın bir durum. Ama gene de bu mantığı bırakamıyorum. 1 kız bana en fazla max 1 hafta dayanabilirdi herhalde

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,786
3,824
113
Neden insanlar böyle de demiyorum aslında. Sadece anlamlandıramadığımı söylüyorum insanlardaki tüketim çılgınlığını ve çok lüzumsuz harcamaları. İyi zamanlarımda kötü zamanlarım da oldu. Ama en iyi zamanımda bile evde 5 liraya içeceğim kahveyi, dışarıda 150 liraya içmek istemedim mesela

Benim gibi tiplerin bir kız arkadaşının olabilmesi bile imkansıza yakın bir durum. Ama gene de bu mantığı bırakamıyorum
Benim günlük takıldığım dalga ile masrafım ortalama 2.5 felan

blackzero

İyi niyetimi silkeyim
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,557
2,702
113
Benim günlük takıldığım dalga ile masrafım ortalama 2.5 felan
Ben ayda en kötü zamanlarımda 100 k para kazanıyorum ama gene de dışarıya çıkıp harcama yapmak çok abzürt geliyor. Fiyatlar çok saçma sapan. Beni s.kseler dışarıda bi kahveye 150-200 lira para vermem mesela veya bir telefona en fazla 2-3 k veririrm

Millet asgari ücretten hallice paralara çalışıyor ama dışarıda 150 liraya kahve söylüyor kendine. Tuhaf

Diyorum ya insanları geberip gidene kadar hiç anlayamayacam muhtemelen

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,786
3,824
113
Ben ayda en kötü zamanlarımda 100 k para kazanıyorum ama gene de dışarıya çıkıp harcama yapmak çok abzürt geliyor. Fiyatlar çok saçma sapan. Beni s.kseler dışarıda bi kahveye 150-200 lira para vermem mesela veya bir telefona en fazla 2-3 k veririrm

Millet asgari ücretten hallice paralara çalışıyor ama dışarıda 150 liraya kahve söylüyor kendine. Tuhaf

Helal olsun

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,786
3,824
113

Şuan kenarda köşede para varmı

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,617
1,601
113
Beyler okx diye kiripto sitesi kullanan varmı güvenilir mi? Yüksek cekmeyecem de sorun olur mu acaba terbiyesizim. Parasizliktan dolandırıcıyi dolandırmaya çalışıyoruz 😃

blackzero

İyi niyetimi silkeyim
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,557
2,702
113
Şuan kenarda köşede para varmı
Elime ne geçerse Anneme babama veriyorum. Kimileri harcayarak mutlu oluyordur belki ama ben de aileme verdiğim zaman mutlu oluyorum. Motivasyon ve mutluluk kaynağım Anneme babama daha çok para verebilmek. Zaten asosyal bir tipim. Dışarısı da malum. Esnaf geçirebilmek için bekliyor adeta 😀

Auswaise

♥♣♦♠
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,099
1,082
113
Herkesin gönlüne göre versin

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,938
1,320
113
Telefon al sat muhabbeti dönmüş buraya yazayım dedim Türk Telekom mesaj atmış hat üzerine 12 ay taahhütlü Samsung a16 veya a15 128 gb veriyor bunu alıp kutulu halde telefoncuya satsam 5 6 bin lira eder mi