- 1,298
- 664
- 113
yaz burnuyla inatlaşan sümüğünü kazağına sürerBen söyledim , Benim yazdığım şeyler gerçeklik taşır
yaz burnuyla inatlaşan sümüğünü kazağına sürerBen söyledim , Benim yazdığım şeyler gerçeklik taşır
Hele bak depdepci gardaşıma , Ben senin o akan burnunu koluna sürdüğüm günleri bilirim bebu sümük akmadan baş ağrısı geçmezi kim söyledi pislik herif
nerden biliyon la halbuki gizli saklı pozsiyon almıştımHele bak depdepci gardaşıma , Ben senin o akan burnunu koluna sürdüğüm günleri bilirim be
Virgül koymamış o yuzden herhalde shell dost 🤣zaten siyah dost
Kanka ben karıştırırken görmedim kazağanda sümüğün beyazı kalmıştı haşır haşır parlıyodunerden biliyon la halbuki gizli saklı pozsiyon almıştım
50 tl ücreti var dost@Shellac reis benim nicki mor yapabilir misin
Şu telefon satma olayını eskiden ne çok yapardım. Tuşlu telefona kaldım kaç kez. Artık akıllandım. Tek kuruş para bulamasam da artık bunu yapmıyorum. Çünkü telefon olmayınca insan daha kötü durumlara düşebiliyor. Para da bir şekilde bugün olmazsa yarın bulunuyor. Olan telefona oluyor.Dostum Telefon yok, Mi 14T Pro aldım , bi sonraki gün Gecesine satıp parayı kaybettim. 13 , 14 Gündür Cep telefonum bile yok
Şuan ki durumumu şöyle ozetleyeyim . Rüyamda bile 1 TL den maxwin alıp faturaları oduyordumŞuan Kazanmışım 1 Milyon Lira, Yarın tatile Çıkıyorum , Cep telefonu yok önce bir tane S25 Ultra alıyorum, Sonra da bi tane araç kiralayıp Türkiye Turu , 14 Gün sonra Sıfırlanıp tertemiz geliyorum . hanımla Beraber misler gibi tatil .
Olmaz demeyin , Sümük akmadan baş ağrısı geçmez derler
Sen buna inanıyormusun?1 miyonluk altın alsa seneye parası 10 milyon
Arkadaşlar biraz daha eskimeniz lazım@Shellac reis benim nicki mor yapabilir misin
kanka 2018 de üye olmuşsun mesaj sayımız neredeyse aynı😀 ben 2024 te oldumArkadaşlar biraz daha eskimeniz lazım
biz Çok yıllandık , ne varsa içimize attık bakma böyle yazdığımıza çizdiğimizekanka 2018 de üye olmuşsun mesaj sayımız neredeyse aynı😀 ben 2024 te oldum
Alıp ertesi gün satiyorsun sen nerdeyse kral nasıl kar edecen🙂Sen buna inanıyormusun?
Ben en az 10 defa altın aldım ‘ 1 lira fazlasına satmadım … hep zarar
yaş 28 valla bende öyle reisbiz Çok yıllandık , ne varsa içimize attık bakma böyle yazdığımıza çizdiğimize
31 Oca 2024 — Kaynak tarihi: 31 Ocak 2024, Geçmiş Altın Fiyatları · 18 Ayar Altın · 1475.1490 · 1490.0500. Önceki Fiyat; 1475.1860; 1490.0860 .Sen buna inanıyormusun?
Ben en az 10 defa altın aldım ‘ 1 lira fazlasına satmadım … hep zarar