Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Varsayalım

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,465
1,005
113
Şuan Kazanmışım 1 Milyon Lira, Yarın tatile Çıkıyorum , Cep telefonu yok önce bir tane S25 Ultra alıyorum, Sonra da bi tane araç kiralayıp Türkiye Turu , 14 Gün sonra Sıfırlanıp tertemiz geliyorum . hanımla Beraber misler gibi tatil .

Olmaz demeyin , Sümük akmadan baş ağrısı geçmez derler
Reis hayalin bile fakir 1m tl ne la 30bin dolar bile değil

Moderatör tarafında düzenlendi:

cemsin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,892
1,316
113
Gene boş konular olmayan şeyin hayalini kurmak :D

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,200
2,521
113
Böyle hayaller kurulursa kayıplar daha çok artar belli bı hedefe kitleniyorsunuz uçup gidiyor sonra anı yasayin hayal kurmak pekde iyi bişey degil

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,755
3,784
113
Böyle hayaller kurulursa kayıplar daha çok artar belli bı hedefe kitleniyorsunuz uçup gidiyor sonra anı yasayin hayal kurmak pekde iyi bişey degil
Beynin frantol lob dediğimiz yeri zaten bu oyunlarla bozuluyor işte olay tamda Bu, Hayal Kurarak gerçeklikten uzak bir hayat sürdürmek için yapılan hile hurdalar bunlar . aynen öyle

bogacbey

🤠
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,478
6,599
113
Şuan Kazanmışım 1 Milyon Lira, Yarın tatile Çıkıyorum , Cep telefonu yok önce bir tane S25 Ultra alıyorum, Sonra da bi tane araç kiralayıp Türkiye Turu , 14 Gün sonra Sıfırlanıp tertemiz geliyorum . hanımla Beraber misler gibi tatil .

hayalde bile betcodan 2 milton vurup çekememek var mk hayalr bak benim 🥒

KaRaa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,175
2,889
113

O değil kafa pırıl pırıl olur hani birde