Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Varsayalım

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,746
3,779
113
Olur kral olur neden olmasın ben kumardan sıfır araba aldım biraz da borclandım o süreçte genel olarak hiç calismadım da tabi yeni araba üc günde bir depo fulluyordum gidip gezmedigim yer kalmadı o süreçte kartları falan patlattık tabi 3-4 ay önce baktıgımda 600k civarı borcum vardı bu borç 3-4 sene calissam ödenmez diyordum ki hiç calismadan sadece kumarla borcları kapatıp kenara güzel bir miktar para koydum oldu mu oluyor yani Yeter ki şansın dönsün
Kanka kendine hakim olan Kıyısından Köşesinden yakaladığı zaman güzel şeyler olabiliyor. Emek ile birşeyler elde etmek ap ayrı keyifli , ama kendine bu oyunlarda hakim olabilmekte büyük başarı. Güzel şey

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,746
3,779
113
Herşeyden önce Allahım Sağlık Sıhhat , bereketli kazançlar nasip etsin .

Mafiaso

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,693
4,581
113
Kanka kendine hakim olan Kıyısından Köşesinden yakaladığı zaman güzel şeyler olabiliyor. Emek ile birşeyler elde etmek ap ayrı keyifli , ama kendine bu oyunlarda hakim olabilmekte büyük başarı. Güzel şey
Her zaman mantıklı gittim kral kâr edecegim bonuslari alarak biriktirerek bu şekilde oynayınca oluyor bir şeyler he benimde gaza gelip gecede 60-70k para bıraktığım oluyor bunları yapmasak zaten köşe olacagiz