- 5,746
- 3,779
- 113
Çok teşekkür ederim dostumrenk verildi dost
iyi forumlar
Çok teşekkür ederim dostumrenk verildi dost
iyi forumlar
Reis benimde siyah yapabilir miyiz?renk verildi dost
iyi forumlar
Modluk verir misin 1 saatlik? Banlayacagim kişiler varrenk verildi dost
iyi forumlar
Kanka kendine hakim olan Kıyısından Köşesinden yakaladığı zaman güzel şeyler olabiliyor. Emek ile birşeyler elde etmek ap ayrı keyifli , ama kendine bu oyunlarda hakim olabilmekte büyük başarı. Güzel şeyOlur kral olur neden olmasın ben kumardan sıfır araba aldım biraz da borclandım o süreçte genel olarak hiç calismadım da tabi yeni araba üc günde bir depo fulluyordum gidip gezmedigim yer kalmadı o süreçte kartları falan patlattık tabi 3-4 ay önce baktıgımda 600k civarı borcum vardı bu borç 3-4 sene calissam ödenmez diyordum ki hiç calismadan sadece kumarla borcları kapatıp kenara güzel bir miktar para koydum oldu mu oluyor yani Yeter ki şansın dönsün
kesene bereket reis hayal de olsaArkadaşlar Durum Biraz sıkışık idare edin, Ama 30 Arkadaşa 1.550₺ Gönderebilirim Gönlümden geçen odur
Helal ile zengin olunmaz haram para lazımHerşeyden önce Allahım Sağlık Sıhhat , bereketli kazançlar nasip etsin .
zaten siyah dostReis benimde siyah yapabilir miyiz?
Her zaman mantıklı gittim kral kâr edecegim bonuslari alarak biriktirerek bu şekilde oynayınca oluyor bir şeyler he benimde gaza gelip gecede 60-70k para bıraktığım oluyor bunları yapmasak zaten köşe olacagizKanka kendine hakim olan Kıyısından Köşesinden yakaladığı zaman güzel şeyler olabiliyor. Emek ile birşeyler elde etmek ap ayrı keyifli , ama kendine bu oyunlarda hakim olabilmekte büyük başarı. Güzel şey
Ahsjdkdkdlznslsnzmxmszaten siyah dost
Koyusu yok mu ya 😂zaten siyah dost
Kanka Bu cümleler yanlış, yediğimiz harcadığımız verdiğimizin hesabını zaten ayrı vereceğiz. Haramda huzur arayana Huzur haram Olur diye boşuna dememişlerHelal ile zengin olunmaz haram para lazım
Karışık renk yapilmiyormu reis harf harf🤣zaten siyah dost
@Shellac forumu üzerime yapar mısınzaten siyah dost
Kral burda bulunmanla bu yazdığın tamamen çelişiyor🙂Kanka Bu cümleler yanlış, yediğimiz harcadığımız verdiğimizin hesabını zaten ayrı vereceğiz. Haramda huzur arayana Huzur haram Olur diye boşuna dememişler
Zindan karası istiyor dost kapkarazaten siyah dost
çelişen birşey yok , söylediklerimizden yediğimiz içtiğimize kadar hesabını vereceğiz o yüzden bu konularda çok yorum yapmamak lazımKral burda bulunmanla bu yazdığın tamamen çelişiyor🙂