- 2,075
- 809
- 113
Ciddiyim bu aradaaaBaştacısın 👑
Ciddiyim bu aradaaaBaştacısın 👑
Türbe yolundayım bende inşallah bir gün olurBen oraya ayakkabı tezgah açardim eskiden Gazi göbek türbe yoku
Yok kardo her zevk değil aman aman bak hahahaha bira iyidir ama boşver 😅😅Dünyada her zevki tatarsan yaşamanın anlamı kalmaz
Mini majör mega teyet geçip direk grand almışsın kralne alkol ne sigara ne kız tek bura var
Eskiden olsa giderdik pavyon nadir az artık kardeşDayı pavyona mi goturecen 3 saat Angara binip gelelim🙂
Eyvallah gardasim inşallah senle de bı çay icemeyi nasip eder mevlamTürbe yolundayım bende inşallah bir gün olur
Tekrar yarasın, Hızır yoldaşın olsun
Keşke senin gibi olsak dost duygusallik sıçtı ağzımıza mk sigara alkol bitirdik kendimizi bu yaşta umarım kurtuluruzne alkol ne sigara ne kız tek bura var
Adamsın 😂 olur olurEyvallah gardasim inşallah senle de bı çay icemeyi nasip eder mevlam
Seni bulurum inşallah kardeşim 👍Adamsın 😂 olur olur
bugün içmeyeceğim diyorum akşam yine almaya gidiyorum alkolikte değilim 3-4 ay içmediğim oldu ama bu ara harbi uyunulmuyorKeşke senin gibi olsak dost duygusallik sıçtı ağzımıza mk sigara alkol bitirdik kendimizi bu yaşta umarım kurtuluruz
Sktr alkolik değilmiş sus la bütün Tekeli bir gecede iciyon alkolik değilim diyon ayyaş seni 😄😄bugün içmeyeceğim diyorum akşam yine almaya gidiyorum alkolikte değilim 3-4 ay içmediğim oldu ama bu ara harbi uyunulmuyor
Bana biranın ayrı bir bagimliligi var maalesefbugün içmeyeceğim diyorum akşam yine almaya gidiyorum alkolikte değilim 3-4 ay içmediğim oldu ama bu ara harbi uyunulmuyor
Ayni şekilde mesai biter direk tekel abideyiz ver ordan viski parlo sıktı ama kurtulamiyoruzda mk parsens reisbugün içmeyeceğim diyorum akşam yine almaya gidiyorum alkolikte değilim 3-4 ay içmediğim oldu ama bu ara harbi uyunulmuyor
ahahahahahahahahahaSktr alkolik değilmiş sus la bütün Tekeli bir gecede iciyon alkolik değilim diyon ayyaş seni 😄😄
Baba demek istemiş tümBana biranın ayrı bir bagimliligi var maalesef
bize kumar dışında zaman geçirecek bir şey lazım yoksa battık yan gidiyoruzAyni şekilde mesai biter direk tekel abideyiz ver ordan viski parlo sıktı ama kurtulamiyoruzda mk parsens reis
Hayatımız hayat değil mk sürekli yeni kişiler giriyo hayatimiza(manita)yine olmuyor mk kumar dışında zaman geçiriyorum işte manitayla yine olmuyor mk kıza evdeyim uzanıyorum diyorum ama elimde duble viski mk 😀 insanın içinde bitiyor bizim içimize işlemiş mk 😁😁bize kumar dışında zaman geçirecek bir şey lazım yoksa battık yan gidiyoruz