Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Varmı Benim Gibi Alkolikler ( Ankara )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nothingman18

Romantik İsyankar !
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,076
810
113
Harbiden bira bağımlılığı var birader onu anladım rakı votka viski yok ha bı arkadaş var şarap bağımlısı oda ayri

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,570
7,282
113
Bi gün zengin olursam ölmeden bi içki mahseni yapacam, tamamiyle keyfi çeşit çeşit. Hepsini icmesem de dursun süs gibi gelene gidene ikram olur.
Ama simdiye bakacak olursak icilecek kimse de yok. Arkadas ortami pek sarmiyor muhabbet dönmüyor, kumarci adamla zaten icilmez, kazanctan kayiptan bahseder. Hayata dair pek bisey yok yani.
En iyisi tek takilmak koseye bi 100 luk chivas ayirip yudum yudum yanak pembelesimceye kadar hafif muzik esliginde icmek en guzeli🙂

nothingman18

Romantik İsyankar !
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,076
810
113
Bi gün zengin olursam ölmeden bi içki mahseni yapacam, tamamiyle keyfi çeşit çeşit. Hepsini icmesem de dursun süs gibi gelene gidene ikram olur.
Ama simdiye bakacak olursak icilecek kimse de yok. Arkadas ortami pek sarmiyor muhabbet dönmüyor, kumarci adamla zaten icilmez, kazanctan kayiptan bahseder. Hayata dair pek bisey yok yani.
En iyisi tek takilmak koseye bi 100 luk chivas ayirip yudum yudum yanak pembelesimceye kadar hafif muzik esliginde icmek en guzeli🙂
Maalesef eski ortamlar yokk

nothingman18

Romantik İsyankar !
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,076
810
113
İnanır misin çok özlüyorum mahalle kavgalarını ağaca dalmari kibriti kaybedip kayalıklarda aramamizi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...