- 2,076
- 810
- 113
Belki bir şeyden sonra kafada yapmaz oluyor maalesef
Yavassss bende yeni bitti ballantines üstüne bira cakar yatarizbiz daha yeni yazdırdık geldik 2 kırmızı 7 düz
YarasınMisket MH kardeşim
Gel beraber olsun yakinsan harbi ısmarlariMYarasın
Dayım öyle bi başlık atmış ki ankarada pasif arıyor sandık dost puhahabiz daha yeni yazdırdık geldik 2 kırmızı 7 düz
ahahahahahahahahahahahaDayım öyle bi başlık atmış ki ankarada pasif arıyor sandık dost puhaha
Üzüldüm30 yaşına basacam daha tadini bile bilmem puaha
Yok gardasim 🥴👍🍻Dayım öyle bi başlık atmış ki ankarada pasif arıyor sandık dost puhaha
Neden kankaÜzüldüm![]()
Hahahhahahaha haykırdım mkDayım öyle bi başlık atmış ki ankarada pasif arıyor sandık dost puhaha
Karapürçek , içmiş kadar oldum başka zaman inşallahGel beraber olsun yakinsan harbi ısmarlariM
Tadını bilip içmesen tercih meselesi kardo bak bi ara tadınaNeden kanka
şu resmi değiştirip durma la charrizardı arıyom bulamıyomKarapürçek , içmiş kadar oldum başka zaman inşallah
Gecen güzel olsun 👑
Çok yakın sin kardeş her türlü görüşürüz 👍Karapürçek , içmiş kadar oldum başka zaman inşallah
Gecen güzel olsun 👑
Değişiklik olsun dediydim 😄şu resmi değiştirip durma la charrizardı arıyom bulamıyom
Baştacısın 👑Çok yakın sin kardeş her türlü görüşürüz 👍
Ben oraya ayakkabı tezgah açardim eskiden Gazi göbek türbe yokuDeğişiklik olsun dediydim 😄
Dayı pavyona mi goturecen 3 saat Angara binip gelelim🙂Cümleten merhaba varmı benim gibi alkol seven bilhasha. Ankara ?
Dünyada her zevki tatarsan yaşamanın anlamı kalmazTadını bilip içmesen tercih meselesi kardo bak bi ara tadına![]()