Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Üzücü.

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,162
13,021
113
evli bekar farketmiyor hepimiz ama küçük ama büyük bu illete saplanmışız ama en azından eşinizi çocuğunuzu bu duruma düşürüp sonra da bırakıp gitmeyin. eşinizi de geçtim çocuğunuzu o yaşta dünyada yapayalnız bırakmayın la. tamam bağımlılık bu zıkkım şey de öyle bir sorumluluğum olsa bağımlılık falan dinlemem muhtemelen büyük konuşmak da olmasın.
Adsız.jpg

narizcorva

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
89
41
18
Bir gün bu seviyeye gelicem diye çok korkuyorum

Rest10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,156
305
83
Allah kimsenin başına vermesin

Rest10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,156
305
83
Allah rahmet eylesin

Doga2516

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,195
7,280
113
İmza atmayı ihmal etmemiş

melo52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,766
1,302
113
Polis memuruymus heralde gerçekten cok üzücü

Sabahattinduran123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
549
147
43
Bu olaylar hep parasızlıktan oluyo sonrada bataklığa gidiyorsun daha da batıyorsun ne umut ne yaşama sevinci kalıyor

Tosaf41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
681
311
63
Hırs Her anlamda insana kaybettirir..

malikasit

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,161
258
83
Hepimizin sonu buna dogru gidiyor kucuk kucuk baslayip bir bakmissin dag gibi borc yalan dolan eger bu iste iradeli olunamiyorsa bagimli olunuyor ve sonu bu malesef

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,196
2,520
113
Aw ülkesinde para lazım para hepsi değil ama çoğu para için bu bataklığa saplandı umut kalmadı ki ülkede hayatsal borç bataginda insanlar kumarla çıkarmaya çalışıyoruz milletçe ben borçlanıp kumara düştüm mesela kumarla borç yapmadim sifirlarkiyiz ki diye didinip duruyoruz memuru amiri yetistiremiyor artık para sonumuz hayır olsun

Doga2516

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,195
7,280
113
Sözün bittiği yer ALLAH kimseyi o duruma getirmesin büyük konuşmamak lazım anlık oluyo böyle şeyler ülkede harbiden geçim savaşıyla boğuşan insanlarla dolu
Amin aga , yani kendi hatalarımızın bedelini ödüyoruz

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,072
470
83
ben askerdeyken komutanlar elinde şeker patlatıyodu bu daha buz dağının görünen yüzü. aklınıza gelip gelmeyecek her yerde oynanıyor batan oluyor çıkan oluyor geçmiş olsun gümbür gümbür dindar nesil.

Lawlss

Promo Kodcu Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,504
10,312
113
ben askerdeyken komutanlar elinde şeker patlatıyodu bu daha buz dağının görünen yüzü. aklınıza gelip gelmeyecek her yerde oynanıyor batan oluyor çıkan oluyor geçmiş olsun gümbür gümbür dindar nesil.
Benim de polis memuru bir arkadaşım önümüzdeki 1 senelik maaşını kaybetti, ayda 5k ile idare etmeye çalışıyor. Tek yaşıyordu ailesinin yanına taşınmak zorunda kaldı.