Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Üzücü.

hero1403

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,380
2,990
113
Evli çocuklu olup da şu illete bile bile para kaptıran varsa gitsin ölsün en iyisi ailesine daha fazla zarar vermeden biz bekariz ama eşeğiz de kaybediyoruz bizde o sorumluluk yok ..

akonlyyy

Sözü tartmadan söyleyen,aldığı cevaptan incinmesin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,421
771
113
Devlet kumar oynayana ceza kesmek yerine psikolojik destek sağlasın. Ekonomiyi düzeltsin. Anca köle gibi seni cezalandırma yöntemi. Zaten işlerine geliyor ceza kesmek. Yeni bir gelir kaynağı sonuçta. Şu ülkede insanlar ne zaman köle olduklarını görüp uyanacaklar merak ediyorum.
Kumarı eskiden insanlar zevk için veya zengin olma umudu ile oynardı. Artık yemin ederim ki insanlar çaresizlikten kumara bulaştı.
İntihar eden arkadaş konu doğru ise üzüldüm. Çok çaresizliğe kapıldım. Milyonlarca borcum oldu ama intihar etmeyi düşünmedim. Herşeyin bir yolu mutlaka olur. Kimse aklına intiharı getirmesin.

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,812
4,837
113
Zor durum o kadar aşırı gitmemek lazım kendinize ailenize zarar verecek kadar oynamamak lazım bazı arkadaşlar maalesef abartiyorlar Allah rahmet eylesin

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,851
4,818
113
Senelerdir bu durumu anlatmaya çalıştım, inanın bu durum herkesin başına gelebilir, kendinizi uzmeyecek kadar oynayın vsvs gibi salakça bir umudun içine girmeyin.Parasi çok, geliri devamlı olanlara aldanmayın onların tuzu kuru, bu işten para kazanmayi bırak, borçların bir kısmını dahi kapatma umudu en ağır aptallıktır.Bir gün herkesin kurtulup güzel günler yaşayacağı umuduyla , bu kadar....

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,571
7,283
113
isin garip tarafi adamın ölmesi intihar etmesi degil.
Tam o aşama da yakalasan desenki ben veriyim kaybettigini oynama. Tamam der sen kapiyi kapatınca verdigin tutari siteye atar. Bazi insanlari gerçekten kurtaramazsin. Kaçınılmaz bi son bu.
Cocugunun gozlerine bakarak onun gelecegini kumara atiyorsa babalik vasfini coktan yitirmistir.
Bu alem cok acayip gemisini degil de, kendisini kurtaran kaptan.

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,279
2,056
113
mq kaç kere ben de yüklü kayıpların ardından düşündüm ama birkaç güne toparladım

borç batağı gırtlağa kadar. imkanı olan uzak dursun ben şu batağı kurtarıp çekileceğim diyorum daha da batıyorum. kurtarılmıyor arkadaşlar çekilin kaçın gidin.

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,253
1,053
113
mq kaç kere ben de yüklü kayıpların ardından düşündüm ama birkaç güne toparladım

borç batağı gırtlağa kadar. imkanı olan uzak dursun ben şu batağı kurtarıp çekileceğim diyorum daha da batıyorum. kurtarılmıyor arkadaşlar çekilin kaçın gidin.
Altın vuruş yapmadan olmaz reis

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,851
4,818
113
Bu işin bir sistematiği var aslında.Bu kumarı yüzde 99 umuz ailesinden habersiz oynuyor, onların haberi olsa belki ortalık karışır o derece.Bu bir gerçek ve kisildigimiz bu kapanda kurtulmaya çalışırken battikca batıyoruz , tek çaresi şu ; geri dönmeyecek şekilde kendimize söz verip sonrasında borçların halli için maddi dayanak ihtimallerini değerlendirerek, borçları kolayca ödeyebilecek şekilde yapilandirarak , artı olarak mümkünse bir sureligine ek iş yaparak borçları eritmeye gayret etmek.Zaten bu yola girildiginde, hiçbir zaman asla ve asla kumardan abad olmayacağınızı daha iyi anlayacağız.

Sabahattinduran123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
549
147
43
Yaptığın şeye bahane sunma kumarın Parasızlık ile ekobomi ile hiç bir ilgisi yok hastalık zenginde oynuyor fakirde borçluda borçsuz da aşırı kötü birşey Bu ülkeye bunları sokanların allah belasını versin aracı olanın da allah belasını versin insanları kumara teşvik edenlerinde Allah belasını versin söz meclisten dışarı...
Adam sansa oyna demiyor ki zaten sen kendin bulaşıyorsun zengin olmak istiyorsun

Nakre1986

Donunu DÜŞÜNEn Kahraman olamaZ........
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,130
394
83
Başını okudum gerisini okumadim hepimizin başina gelebilir allahım sen bizi koru
Diyicek bisi bulamiyorum artik

sweldook

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,799
1,810
113
Yaklasik 2 senedir girdim bu illete oncesinden hep uzak dururdum tehlikenin farkinda oldugum için zaten hayatim borcla gecti ailevi durumlar sebebi ile bugun ilk defa kendi şartımı çiğneyip kira paramla oynadım slot spor aviator -3k uzerine trafik cezasi yedim 2 tane moralim inanilmaz kotu zaten kendi problemlerim var kumar harici bugun kendimi zor durdurdum devam etmemek için bi şekilde tamamlayıp kirayi odedim ve gordum ki bu durum devam ederse daha kotu yerlere gidecek siz siz olun bu hataya duserseniz bile kıyısından dönmeyi başarın dostlar çünkü sonu gerçekten bombok bir yere gidiyor.