- 1,055
- 253
- 83
Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesinevli bekar farketmiyor hepimiz ama küçük ama büyük bu illete saplanmışız ama en azından eşinizi çocuğunuzu bu duruma düşürüp sonra da bırakıp gitmeyin. eşinizi de geçtim çocuğunuzu o yaşta dünyada yapayalnız bırakmayın la. tamam bağımlılık bu zıkkım şey de öyle bir sorumluluğum olsa bağımlılık falan dinlemem muhtemelen büyük konuşmak da olmasın.
Ekli dosyayı görüntüle 772625
Evet oynanmaz fakat maaşlı çalışan kişiler maaş yatar yatmaz kaybettiği için faturası kirası osu busu hepsi üst üste geliyor tabii maaş yatınca onları ödeyip üzmeyecek miktarla oynamamız gerek ama kumar da kaybedeceğimizi ancak 5klık kasa 500lere düştüğünde anlıyoruz o yüzden sürekli kazanacağımızı düşünüp banka vermiyorsa sağdan soldan borç alıyoruz onu da kaybedince bi maaş daha eksiye düşüyorsun bu böyle para bulamayana kadar devam ediyor en sonda sonuç bu maalesef..Borçla kumar oynanmaz
O psikoloji ayrı birşey sen bunu oynayan adamdan mantık bekleyemessin nasıl uyuşturucu alkol etkisinde olduğu gibi buda beyni direk etkiliyor bilinçsizce kararlar bütün paranı kaybetmek gibi intihar gibi hırsızlık gibibenim bu konularda yorumum net, intihar edeceksen niye oynuyorsun? Oynuyorsan niye intihar ediyosun?
Bütün sitelerde yazıyor bilinçli oyun diye. Nu illete düşende bilinç mantık bısey kalmaz usta ne anlatsan boş
Hastalıktır allah kimsenin başına böyle bir durum getirmesinÇoluk cocugu var kumardan intihar eden adam bencilin tekidir aileye yazık oynayana az bile olmus
Yaptığın şeye bahane sunma kumarın Parasızlık ile ekobomi ile hiç bir ilgisi yok hastalık zenginde oynuyor fakirde borçluda borçsuz da aşırı kötü birşey Bu ülkeye bunları sokanların allah belasını versin aracı olanın da allah belasını versin insanları kumara teşvik edenlerinde Allah belasını versin söz meclisten dışarı...Bu olaylar hep parasızlıktan oluyo sonrada bataklığa gidiyorsun daha da batıyorsun ne umut ne yaşama sevinci kalıyor
Bahaneeee zenginde oynuyor batıyor borçsuz insanda oynuyor hastalık diuorum bu işi kökünden çözmek lazımAw ülkesinde para lazım para hepsi değil ama çoğu para için bu bataklığa saplandı umut kalmadı ki ülkede hayatsal borç bataginda insanlar kumarla çıkarmaya çalışıyoruz milletçe ben borçlanıp kumara düştüm mesela kumarla borç yapmadim sifirlarkiyiz ki diye didinip duruyoruz memuru amiri yetistiremiyor artık para sonumuz hayır olsun
Allah rahmet eylesinevli bekar farketmiyor hepimiz ama küçük ama büyük bu illete saplanmışız ama en azından eşinizi çocuğunuzu bu duruma düşürüp sonra da bırakıp gitmeyin. eşinizi de geçtim çocuğunuzu o yaşta dünyada yapayalnız bırakmayın la. tamam bağımlılık bu zıkkım şey de öyle bir sorumluluğum olsa bağımlılık falan dinlemem muhtemelen büyük konuşmak da olmasın.
Ekli dosyayı görüntüle 772625
AynnÇoluk cocugu var kumardan intihar eden adam bencilin tekidir aileye yazık oynayana az bile olmus