agzımıza sokaydın dayı bılgısayardan tam dalgaya denk geldik nişantaşında böle mı gezıyonuzIndirimdeymis 50 tl
Sorma umutuda nisantasi cocugu yapioruzagzımıza sokaydın dayı bılgısayardan tam dalgaya denk geldik nişantaşında böle mı gezıyonuz
Tebrıkler kanka
tacsız degıl donsuz kral sukest dayım alcakmıs nısantasına gırmesı ıcın leopar sartmıs 50 lıra lazım dost 50ye bulduk bı taneTebrikler güle güle harca kral
😆😆😆tacsız degıl donsuz kral sukest dayım alcakmıs nısantasına gırmesı ıcın leopar sartmıs 50 lıra lazım dost 50ye bulduk bı tane
Neden maaşı basıyorsun mq olmadımı 100 k kasa ile başla sonuç aynı ama oldumu 100 200 ile başla oluyor sabit tecrübe hiç şaşmaz boşuna bir ay çalışmışsın kumardan zengin olanda yok zaten bu gün alıyorlar 5 6 k gece veriyorlar maaşı vs komple basmak ahmaklıkTebrikler, bugün bende yaver gitmedi sansım, 8 k maas tum emek bosa gıttı napıcam bilmiyorum
Bı anlık gafşet iste dostum ne yapalım sıkıntıdan uyku da tutmuyorNeden maaşı basıyorsun mq olmadımı 100 k kasa ile başla sonuç aynı ama oldumu 100 200 ile başla oluyor sabit tecrübe hiç şaşmaz boşuna bir ay çalışmışsın kumardan zengin olanda yok zaten bu gün alıyorlar 5 6 k gece veriyorlar maaşı vs komple basmak ahmaklık
Onu biliyorum o yüzden maaşı alınca eve girmeden her bku hallet masrafları alışverişi fatura vs ondan sonra kumar düşün kumarda kazanılsa buradakiler kazanır özel oran vs hariç kupon tutturan 50 kişide 5 kişi yokturBı anlık gafşet iste dostum ne yapalım sıkıntıdan uyku da tutmuyor
Neyse dostum yapıcak bısey yok kredi falan kolay veren yer varmı bildiğinOnu biliyorum o yüzden maaşı alınca eve girmeden her bku hallet masrafları alışverişi fatura vs ondan sonra kumar düşün kumarda kazanılsa buradakiler kazanır özel oran vs hariç kupon tutturan 50 kişide 5 kişi yoktur
Mq bide ona bulaşma hep aynı seneryoNeyse dostum yapıcak bısey yok kredi falan kolay veren yer varmı bildiğin
8 bın yeter, varmı fikrin dostMq bide ona bulaşma hep aynı seneryo
Nkolay fiba8 bın yeter, varmı fikrin dost
8 bini 2 orana bas sonra Bi 8 bin daha borca gir boşver bir ay sürün daha iyi mevlüt yemekleri lokma hayırları gruplarına gir Telegram dan vs8 bın yeter, varmı fikrin dost