Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Umutks41 / Easy Basket Kuponu

Kupon Miktarı
1000
Kupon Oranı
3.15

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,155
50,198
113
Tebrikler güle güle harca kral

Emre0990

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,255
733
113
Tebrikler, bugün bende yaver gitmedi sansım, 8 k maas tum emek bosa gıttı napıcam bilmiyorum

lumberjack

Çikolata gibi tatlısın ver aşkına kıtlasın 🍫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,658
3,867
113
Tebrikler, bugün bende yaver gitmedi sansım, 8 k maas tum emek bosa gıttı napıcam bilmiyorum
Neden maaşı basıyorsun mq olmadımı 100 k kasa ile başla sonuç aynı ama oldumu 100 200 ile başla oluyor sabit tecrübe hiç şaşmaz boşuna bir ay çalışmışsın kumardan zengin olanda yok zaten bu gün alıyorlar 5 6 k gece veriyorlar maaşı vs komple basmak ahmaklık

Emre0990

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,255
733
113
Neden maaşı basıyorsun mq olmadımı 100 k kasa ile başla sonuç aynı ama oldumu 100 200 ile başla oluyor sabit tecrübe hiç şaşmaz boşuna bir ay çalışmışsın kumardan zengin olanda yok zaten bu gün alıyorlar 5 6 k gece veriyorlar maaşı vs komple basmak ahmaklık
Bı anlık gafşet iste dostum ne yapalım sıkıntıdan uyku da tutmuyor

lumberjack

Çikolata gibi tatlısın ver aşkına kıtlasın 🍫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,658
3,867
113
Bı anlık gafşet iste dostum ne yapalım sıkıntıdan uyku da tutmuyor
Onu biliyorum o yüzden maaşı alınca eve girmeden her bku hallet masrafları alışverişi fatura vs ondan sonra kumar düşün kumarda kazanılsa buradakiler kazanır özel oran vs hariç kupon tutturan 50 kişide 5 kişi yoktur

Emre0990

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,255
733
113
Onu biliyorum o yüzden maaşı alınca eve girmeden her bku hallet masrafları alışverişi fatura vs ondan sonra kumar düşün kumarda kazanılsa buradakiler kazanır özel oran vs hariç kupon tutturan 50 kişide 5 kişi yoktur
Neyse dostum yapıcak bısey yok kredi falan kolay veren yer varmı bildiğin