- 47,641
- 51,926
- 113
Öder öderÖder mi peki yatırım yapsak
Öder öderÖder mi peki yatırım yapsak
Sikin sağolsun dostGece avımı kimseyle paylaşamam dostum kusura bakma baska yerlere bak
Hahaha kardesim zaten maaşı kaybettim kredi cekmisim 8 k daha göt yermi oynamayaAt bakalım o 8 k yı bana 1 saate 25 k al
At 1 k hemen 10 k olsunHahaha kardesim zaten maaşı kaybettim kredi cekmisim 8 k daha göt yermi oynamaya
Kendisi 9 bin TL paramı 26 bin yaptı 2 gün önce teşekkürler @Umutks41Hahaha kardesim zaten maaşı kaybettim kredi cekmisim 8 k daha göt yermi oynamaya
Hiç güleceğim yoktuKendisi 9 bin TL paramı 26 bin yaptı 2 gün önce teşekkürler @Umutks41
gt yer dost gt yedkce acılır daha cok ıster bu ısler boyle sen kredı cek eve koy her gun cıkarken 100 lıra al yanına yoksa ne gtler gorduk kesınlıkle yapmam deyıp 1 saat sonra esnek hesabı patlatanHahaha kardesim zaten maaşı kaybettim kredi cekmisim 8 k daha göt yermi oynamaya
Yok dost yokkk oynamam daha sadece kredi taksidi yaklaşınca oynarimAt 1 k hemen 10 k olsun
Tecrube de bi ayrı oluyo dost esnek hesabı severiz 3 4 bankada - 5 k yızgt yer dost gt yedkce acılır daha cok ıster bu ısler boyle sen kredı cek eve koy her gun cıkarken 100 lıra al yanına yoksa ne gtler gorduk kesınlıkle yapmam deyıp 1 saat sonra esnek hesabı patlatan
Yaklaştı farzet ateşle bakalım rolling yapalım kasana şen katalımYok dost yokkk oynamam daha sadece kredi taksidi yaklaşınca oynarim
Yok Erhan dayi akıl işi değil bide slot oynadim normalde oynamazdim spordan vuruyordum parayı ne zamanki dedeye balikciya bulastik anamizi aglattigt yer dost gt yedkce acılır daha cok ıster bu ısler boyle sen kredı cek eve koy her gun cıkarken 100 lıra al yanına yoksa ne gtler gorduk kesınlıkle yapmam deyıp 1 saat sonra esnek hesabı patlatan
helal dost sen kumarbaza yakısanı yapıyon herkes kendıne yakısanı yapar dost onlar kumarbaz degılTecrube de bi ayrı oluyo dost esnek hesabı severiz 3 4 bankada - 5 k yız
Kardesim 1 saat önce moralim acayip bozuktu hiçte beklemiyordum kredi cikmaz diye ama çıktı maaş musterisi olduğumdan dolayı galibaYaklaştı farzet ateşle bakalım rolling yapalım kasana şen katalım
Kulısı bıtırdınmı@wnrtndgr nereye gittin bilader tüm umudum sensin
İlk periyot 52 oynadık 40 cıkmadıKulısı bıtırdınmı
Anladım dost sen bence benım gece rollerinde ki başarı yüzdemi bilmiyosun 500 ü yarım saate 5 k yaparızKardesim 1 saat önce moralim acayip bozuktu hiçte beklemiyordum kredi cikmaz diye ama çıktı maaş musterisi olduğumdan dolayı galiba
2 orana hem kredı kapanır hemde maasın yerıne gelır dost bızden soylemesı sadece 2 orancıkKardesim 1 saat önce moralim acayip bozuktu hiçte beklemiyordum kredi cikmaz diye ama çıktı maaş musterisi olduğumdan dolayı galiba