Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Umutks41 / Easy Basket Kuponu

Kupon Miktarı
1000
Kupon Oranı
3.15

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,222
84,935
113
Hahaha kardesim zaten maaşı kaybettim kredi cekmisim 8 k daha göt yermi oynamaya
gt yer dost gt yedkce acılır daha cok ıster bu ısler boyle sen kredı cek eve koy her gun cıkarken 100 lıra al yanına yoksa ne gtler gorduk kesınlıkle yapmam deyıp 1 saat sonra esnek hesabı patlatan

Emre0990

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,255
733
113
gt yer dost gt yedkce acılır daha cok ıster bu ısler boyle sen kredı cek eve koy her gun cıkarken 100 lıra al yanına yoksa ne gtler gorduk kesınlıkle yapmam deyıp 1 saat sonra esnek hesabı patlatan
Yok Erhan dayi akıl işi değil bide slot oynadim normalde oynamazdim spordan vuruyordum parayı ne zamanki dedeye balikciya bulastik anamizi aglatti

yummy00

Kalın Dudak
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,641
51,926
113
Kardesim 1 saat önce moralim acayip bozuktu hiçte beklemiyordum kredi cikmaz diye ama çıktı maaş musterisi olduğumdan dolayı galiba
Anladım dost sen bence benım gece rollerinde ki başarı yüzdemi bilmiyosun 500 ü yarım saate 5 k yaparız

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,222
84,935
113
Kardesim 1 saat önce moralim acayip bozuktu hiçte beklemiyordum kredi cikmaz diye ama çıktı maaş musterisi olduğumdan dolayı galiba
2 orana hem kredı kapanır hemde maasın yerıne gelır dost bızden soylemesı sadece 2 orancık