- 15,993
- 4,566
- 113
Bakın ben listedeyim. Kalan kişiler içinde çekilişi yapabilirim. Yani kimseye haksızlık edecek değilim. Etkinlik sahibi yap derse yaparim
E sende ben dağıtım yaparım ederim yazıyon konuyla alakan sıfır yeni geldin ne alaka amk 600 koparmaylaKral takip ediyosan karşındaki adamın para kazanmasını istersin adam kazanırsa uygun görürse atar para koparabilmek için roll mu takip edilir
1000 almanın verdiği rahatlık cevabı bu birazdan katlayıp vicdan yapıp 100 ateşler hahahaKupon başladığından itibaren takip ettim
Sadece 1 dakıka baktım 17 18 19. Sayfa 1 tanemesajın yok sadece 1 fakıkada buldugum masalşah kral guzel takıp etmısın sistemi kurmusunhelal sanaKupon başladığından itibaren takip ettim
@Hamzaxaslan
@Metings1905
Bu arkadaşlar dağıtımı yapacak
@Hamzaxaslan 14 kişiyi takip edenler arasında liste yap dost metin ve sen dahi
Bugunde sevap kazandık cok sukur@Hamzaxaslan
@Metings1905
Bu arkadaşlar dağıtımı yapacak
@Hamzaxaslan 14 kişiyi takip edenler arasında liste yap dost metin ve sen dahi
Bende ettim ? Çekiliş çıkmayınca almayayım. Sitem ediyorum sana dostKupon başladığından itibaren takip ettim
Sıtemını kabul edıyorumBende ettim ? Çekiliş çıkmayınca almayayım. Sitem ediyorum sana dost
Aferin meto yine buldun yolunuBugunde sevap kazandık cok sukur
Helal reis sanada takip etmeden 600 oh yağ gibi akar şimdiBugunde sevap kazandık cok sukur
Bana bısey verme istemem haksızlık la para istemem sistem kurulu adamlarda 1 k oh be takıp yok bsey yok 1 k. Bolşans metoBugunde sevap kazandık cok sukur
Bu adam yeni geldi o da alıyorSıtemını kabul edıyorum