- 4,679
- 2,593
- 113
Kardeş o liste yapılmıştır Dm den paralar dağıtılmıştır biz sahipsiziz onlar arkadaş grubu.alsinlar hepsini ya uyuruz biz.Kapansın konu 10 kişilk liste yap kardesim bitsin gitsin
Kardeş o liste yapılmıştır Dm den paralar dağıtılmıştır biz sahipsiziz onlar arkadaş grubu.alsinlar hepsini ya uyuruz biz.Kapansın konu 10 kişilk liste yap kardesim bitsin gitsin
Keşke o secseydi bencede bak
Yok kank takip edecektin 1,5 saattir ekran başındayıztakip etmedik beğendik bol sans yazdık başta da hiç bir şey alamıyoruz değil mi
Bız senı bılıyoruz bosverBeyler ben 3 kişi seçtim baştan takip eden geri kalanı umut seçecek. Hakkınızı helal edin zor bu iş abk
Listenin başında sen varsın anlaşıldı@Marley15 laf soleyen benı bulur karsısınsa uzaaaa
Sen al hepsini kardeş boşver dagittirma.Beyler ben 3 kişi seçtim baştan takip eden geri kalanı umut seçecek. Hakkınızı helal edin zor bu iş abk
Sayfa 8e kadar geldim de 🤣🤣Beyler ben 3 kişi seçtim baştan takip eden geri kalanı umut seçecek. Hakkınızı helal edin zor bu iş abk
Ben olucam tabıListenin başında sen varsın anlaşıldı
Eline sağlıkBeyler ben 3 kişi seçtim baştan takip eden geri kalanı umut seçecek. Hakkınızı helal edin zor bu iş abk
Reis uzamadan atın bence listeyiBeyler ben 3 kişi seçtim baştan takip eden geri kalanı umut seçecek. Hakkınızı helal edin zor bu iş abk
Kimler?Beyler ben 3 kişi seçtim baştan takip eden geri kalanı umut seçecek. Hakkınızı helal edin zor bu iş abk
Dogru diyonFarketmez ki kanka sonuçta 5 tane 200tl eline geçicek muhtemelen 5 dakikayada parayı yiyecek sabırsızlar baksana bunların kazanma olasılığı var mı sence