- 5,077
- 2,158
- 113
Bundan bahsediyorum işte kankamKeşke o secseydi bencede baksana herkes arkadaşlarını tutup seçecek.
Bundan bahsediyorum işte kankamKeşke o secseydi bencede baksana herkes arkadaşlarını tutup seçecek.
yok yapmazlar 2 kurus fazla alacaklar diye rezil ettiler kendilerinş20 KİŞİ 500 ATIN HERKES SEVINSIN 20 KISI ANCA VARDI TAKIP EDEN KAVGASIZZZZZ YAPIN
20 kısı 500 manyıklıadam 10k para veriyo 40 kisi var aktif olan beğensin dicen 1 dk 20 ye düsecek zaten adam bası 300 400 ediyo neyin kavgası bu
üye etkinligi olarak acmıstı aslında cekilis olcaktı oKonu rollde değil aslında beklemeden kupon hepimiz takip ettik rolle döndü
buna okey olmayan var mı adam akıllı takip eden bu akdar yoktu bile20 KİŞİ 500 ATIN HERKES SEVINSIN 20 KISI ANCA VARDI TAKIP EDEN KAVGASIZZZZZ YAPIN
Kapansın konu 10 kişilk liste yap kardesim bitsin gitsinSenin burada mesajın kadar dağıtımım var lan benim boş boş konuşup milleti galyana getirme
Marley ole biri degil kim takip etmisse secer rahat ol eğer sen takip ettiysen listeye girersinYapmıyorlar millet illa kendi arkadaş grubuna 1000 verdirecek.ac gözlü olmuslar
takip etmedik beğendik bol sans yazdık başta da hiç bir şey alamıyoruz değil miSenin burada mesajın kadar dağıtımım var lan benim boş boş konuşup milleti galyana getirme
İşini yap sen seç arkadaşlarınıSenin burada mesajın kadar dağıtımım var lan benim boş boş konuşup milleti galyana getirme
Ooo guzel 1 rakıp gıttıBen hakkımdan vazgeçiyorum Marley alsın hepsini herkese iyi geceler dostlar.
@Marley15 yap artık dost konu kapattirin. Ban gelecek yoksaSenin burada mesajın kadar dağıtımım var lan benim boş boş konuşup milleti galyana getirme
Farketmez ki kanka sonuçta 5 tane 200tl eline geçicek muhtemelen 5 dakikayada parayı yiyecek sabırsızlar baksana bunların kazanma olasılığı var mı sence10 kisiye 1k dagitiliyor kral hggf
@Marley15 laf soleyen benı bulur karsısınsa uzaaaaİşini yap sen seç arkadaşlarını