- 428
- 219
- 43
Bize düşmez zaten ama yinede keyifliydi
Dost şöyle yapalım çoğu bu forumda adaletime güvenir. Konuyu kapattıralımReis senden rica etsem sen yapabilir misin bu işi çekiliş de olur sende seçebilirsin. Ben fazla bakamadım haksızlık olmasın. Çekiliş yapacaksan kendini ekleme sana ayrı yollarım.
5-6 kişiydik başta fark eriyince gelindiler20 kısı yokkı 10 kısı vardı zaten 10 kısı 500
Ne aç gozlusun be kardeş herkes faydalansin 1000 alsan nolcak 10 dakikaya vercen cenabet.com aadam konuyu çekilişle 3 kisi 1000 diye açtı zaten beyler hemen kendinize pay biçiyonuz da adminler konuyu çevirdi normal kupona![]()
Hepsi senin olsun dostum20 takip yok
Bak o niye oluyor biliyor musun 1,5 saattir takip eden adamla 30 dakkadır takip eden birbirine giriyor çakallık tamamen çakal ben çakalım demiyor.Eyvah bugün forumda ban kokusu var millet ana bacı birbirine girer para miktarı yüzünden çıkacak kavgayı izlemek için çekirdek cola almaya gidiyorum
ahahahaa ben mi aç gözlüyümNe aç gozlusun be kardeş herkes faydalansin 1000 alsan nolcak 10 dakikaya vercen cenabet.com a
6 kişi 1000’reis6 kişi 1000 12 kişi 500 size kalmış siz nasıl istiyorsanız.
12 500 en güzeli @Umut3st6 kişi 1000 12 kişi 500 size kalmış siz nasıl istiyorsanız.
12 olsun birbirine girmesin millet6 kişi 1000 12 kişi 500 size kalmış siz nasıl istiyorsanız.
12- 500 de mantıklı reis6 kişi 1000 12 kişi 500 size kalmış siz nasıl istiyorsanız.
Evet o yüzden ilk takip edenlere versinler onlar arasında çekiliş olsunBak o niye oluyor biliyor musun 1,5 saattir takip eden adamla 30 dakkadır takip eden birbirine giriyor çakallık tamamen çakal ben çakalım demiyor.
Olur reis konuyu kapattıralım öyle yapalımDost şöyle yapalım çoğu bu forumda adaletime güvenir. Konuyu kapattıralım
6 kişi seçeyim en çok takip eden . Sen özelden yaz ben isimleri bildireyim.
Konu açık da kalabilir sorun değil
Evet varmisim korltum bi an rolleri karistirdim sandim ggg
12 kişi 500 yap herkes sevinsin ne uzatıyorsunuz6 kişi 1000 12 kişi 500 size kalmış siz nasıl istiyorsanız.
İlk bastada yazdık arada maç izledik farkla ilgisi yok uzamasa nah tutardı son çeyrek full takip ettik😀aç gozluluk yapmayin5-6 kişiydik başta fark eriyince gelindiler