- 5,458
- 2,792
- 113
İlk yazan 3 kişi diyelim o zaman arkadaşta yorulmasın 50 sayfa neye bakıcak demi
@Umut3st bu adam yapar kardeşim ver yetkiyi gör etkiyiKardeş benim yaptığım listede biri ayrım yaptın desin
Kral ilk sayfalara bak takip edenlere seç çok kişi sonradan geldiBeyler ödül normalde 3 kişiye 1000 er tl olacaktı 6 kişiye 1000 er tl olarak güncelliyorum.
Umutum 7 kişiye 1000 olsun 6 sayısı beni geriyorBeyler ödül normalde 3 kişiye 1000 er tl olacaktı 6 kişiye 1000 er tl olarak güncelliyorum.
Boşa mı takip ettikİlk yazan 3 kişi diyelim o zaman arkadaşta yorulmasın 50 sayfa neye bakıcak demi
şuanda burda aktif 15-20 kişi vardı kime atarsan diğerlerinin hakkına girersin kimse demesin ben en baştan beri burdayımBeyler ödül normalde 3 kişiye 1000 er tl olacaktı 6 kişiye 1000 er tl olarak güncelliyorum.
Cok yasa kankaBeyler ödül normalde 3 kişiye 1000 er tl olacaktı 6 kişiye 1000 er tl olarak güncelliyorum.
Emin ol herkesin ihtiyacı var az önce sigaram bitmişti darı püskülü sarıp içtimÇok ihtyacım var ama kımsenın hakkna gıremem ama şu var kaybeyyı dedıklerı anda takıbe gedım ve rakıp 1.03 du ben geldıgımde
Zaten baştan beri anca var 6 kişi dikkatle bak dost kesene bereketBeyler ödül normalde 3 kişiye 1000 er tl olacaktı 6 kişiye 1000 er tl olarak güncelliyorum.
Marley liste yapsınZaten baştan beri anca var 6 kişi dikkatle bak dost kesene bereket
6 yi bana atiyon ben liste yapip 6 kisi 1000 bolusturuyom sen gidip uyuyon gfffDaha önce hiç ödül dağıtmadım nasıl dağıtacaz yardım edebilir misiniz? Açıkcası maçı izliyordum takip edenlere pek bakamadım yalan olmasın.
Sağol dost onerime uydunBeyler ödül normalde 3 kişiye 1000 er tl olacaktı 6 kişiye 1000 er tl olarak güncelliyorum.
Sıkıntı yok. Ben bu zamana kadar hiç kimseye haksızlık yapmadım. Birinin parasinida gondermemezlik etmedim. Kendi adıma konusuyorumSenlik değil dost kusura bakma
Kashima ya liste yaptır kank hiç şüpheniz olmasın doğrusunu seçerBeyler ödül normalde 3 kişiye 1000 er tl olacaktı 6 kişiye 1000 er tl olarak güncelliyorum.
Eyvah bugün forumda ban kokusu var millet ana bacı birbirine girer para miktarı yüzünden çıkacak kavgayı izlemek için çekirdek cola almaya gidiyorumBeyler ödül normalde 3 kişiye 1000 er tl olacaktı 6 kişiye 1000 er tl olarak güncelliyorum.
Beni burada çarmağa gerer yazmadıklarımMarley liste yapsın