- 5,403
- 5,548
- 113
@Kashima listeyi yapar, adaleti şaşmaz
Reis senden rica etsem sen yapabilir misin bu işi çekiliş de olur sende seçebilirsin. Ben fazla bakamadım haksızlık olmasın. Çekiliş yapacaksan kendini ekleme sana ayrı yollarım.Zaten baştan beri anca var 6 kişi dikkatle bak dost kesene bereket
Bu da dogruyav beyler ne uğraşıyorsunuz çıkarayım 20 kişi dostumuz 250 şer atsın herkes bir dsl kazansın
Bak en makul teklif bu beyler aç gozluluk yapmayin herkes faydalansinkimse üzülmedim adam bası 300 350 e bölünse herkes alır
@Kashima yapsın@Marley15 @sinansrml63 birisi liste yapsın
Katılıyorum@Kashima listeyi yapar, adaleti şaşmaz
en mantıklısı herkes kazanır kimse üzülmezBu da dogru
Kesene bereket @Kashima liste yapabilir iznin olursaBeyler ödül normalde 3 kişiye 1000 er tl olacaktı 6 kişiye 1000 er tl olarak güncelliyorum.
Sigara 100 lira kardesım illa bulunur dert etme her kumarcınon dustugu durum skma canını duzelıcezzzEmin ol herkesin ihtiyacı var az önce sigaram bitmişti darı püskülü sarıp içtim
@Marley15 iş sendeReis senden rica etsem sen yapabilir misin bu işi çekiliş de olur sende seçebilirsin. Ben fazla bakamadım haksızlık olmasın. Çekiliş yapacaksan kendini ekleme sana ayrı yollarım.
Reis biz hep takip ettik çelişik olmasınReis senden rica etsem sen yapabilir misin bu işi çekiliş de olur sende seçebilirsin. Ben fazla bakamadım haksızlık olmasın. Çekiliş yapacaksan kendini ekleme sana ayrı yollarım.
Cok haklısn kac saatır burdayız kankaZaten baştan beri anca var 6 kişi dikkatle bak dost kesene bereket
Takılıyorum kral ben bırakın adam gönlünden gecen 3 kişiye atsın kimin nasıbınde varsaBoşa mı takip ettik
Kendi arkadaşınızı yonlendirmeyin lütfen hoş olmuyor@Kashima listeyi yapar, adaleti şaşmaz
20 kısı yokkı 10 kısı vardı zaten 10 kısı 50020 kişi 250 daha mantıklı olur bence
20 takip yok20 kişi 250 daha mantıklı olur bence
Kaptın ödülü koftehor @Marley15Reis senden rica etsem sen yapabilir misin bu işi çekiliş de olur sende seçebilirsin. Ben fazla bakamadım haksızlık olmasın. Çekiliş yapacaksan kendini ekleme sana ayrı yollarım.