- 30,133
- 22,089
- 113
Sen kac kısı olucaksa sole ben dagıtırımDaha önce hiç ödül dağıtmadım nasıl dağıtacaz yardım edebilir misiniz? Açıkcası maçı izliyordum takip edenlere pek bakamadım yalan olmasın.
Sen kac kısı olucaksa sole ben dagıtırımDaha önce hiç ödül dağıtmadım nasıl dağıtacaz yardım edebilir misiniz? Açıkcası maçı izliyordum takip edenlere pek bakamadım yalan olmasın.
Çok ihtyacım var ama kımsenın hakkna gıremem ama şu var kaybeyyı dedıklerı anda takıbe gedım ve rakıp 1.03 du ben geldıgımde
Bu arkadaş kazaninca geldi ortalık karıştırıyorSen kac kısı olucaksa sole ben dagıtırım
Nasıl adamın yok reis ben varımyaBen yapsam asla adam secmiyom adamim yok cunku yggg
Kardeş benim yaptığım listede biri ayrım yaptın desin@Umut3st reis liste kendin yapar mısın burda adam seçme çok oluyor
Tebrikler çok adil bir seçim olmuş jakadal senin oteki hesap mi😀
Bi kere erken woncular ıvır zıvır bunları almaması gerekiyor biz bilmiyorduk yazmayıBı de millet arkadaşına yonlendiriyo baksana şunu seç o çok takip etti diyorlar
He bi sen varsin hggNasıl adamın yok reis ben varımya
Son 15 sayfa nolacakİlk 15 sayfa bak reis yada beğenenlerden çekiliş yap
Dm ni kapat beni al diye bahanelerle yalvarmasınlar dm denDaha önce hiç ödül dağıtmadım nasıl dağıtacaz yardım edebilir misiniz? Açıkcası maçı izliyordum takip edenlere pek bakamadım yalan olmasın.
KöylümTebrikler çok adil bir seçim olmuş jakadal senin oteki hesap mi😀
Senlik değil dost kusura bakmaKardeş benim yaptığım listede biri ayrım yaptın desin
Adamsın adamBeyler ödül normalde 3 kişiye 1000 er tl olacaktı 6 kişiye 1000 er tl olarak güncelliyorum.
12 kisi 500 yapsak herkes alır zaten konudaBeyler ödül normalde 3 kişiye 1000 er tl olacaktı 6 kişiye 1000 er tl olarak güncelliyorum.