- 4,681
- 2,593
- 113
30 kişi varmiyizdir herkese 100 verse 3000 yapıyor😀
YesYolumuzdayız yine reis
6 kişi 1000 yap dost 30k sana yakışırEvet beyler şeytan iyi ki dürtmüş. Biraz zorladı ama sizin sayenizde çevirdiler maçı kazandık hepinize teşekkür ederim.
sen her konuda marley diyoj aynı hesap değilse adım hamza değilEn çok takip eden marley15 gördüğüm kadarıyla onu bire yaz
Dost takip eden kişilerden sen seçeceksinDaha önce hiç ödül dağıtmadım nasıl dağıtacaz yardım edebilir misiniz? Açıkcası maçı izliyordum takip edenlere pek bakamadım yalan olmasın.
Biz profosyeneliz tak 5 dk@Umut3st reis liste kendin yapar mısın burda adam seçme çok oluyor
Baştan bu yana 4-5 kişi vardıEn çok takip eden marley15 gördüğüm kadarıyla onu bire yaz
Ben yapsam asla adam secmiyom adamim yok cunku yggg@Umut3st reis liste kendin yapar mısın burda adam seçme çok oluyor
Reis fark 15ken takip edenlere bakDaha önce hiç ödül dağıtmadım nasıl dağıtacaz yardım edebilir misiniz? Açıkcası maçı izliyordum takip edenlere pek bakamadım yalan olmasın.
Sinerji çok iyiydiEvet beyler şeytan iyi ki dürtmüş. Biraz zorladı ama sizin sayenizde çevirdiler maçı kazandık hepinize teşekkür ederim.
Hamza iftira atma rafa silvanin davinsonu pazara gönderdiği gibi seni de pazara gönderirimsen her konuda marley diyoj aynı hesap değilse adım hamza değil
Bilen biri ayarlar şimdiDaha önce hiç ödül dağıtmadım nasıl dağıtacaz yardım edebilir misiniz? Açıkcası maçı izliyordum takip edenlere pek bakamadım yalan olmasın.
Bı de millet arkadaşına yonlendiriyo baksana şunu seç o çok takip etti diyorlar@Umut3st reis liste kendin yapar mısın burda adam seçme çok oluyor