Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ülker Fabrika

tanergrsu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,684
2,554
113
Hocam ben 5 sene önce belki bilirsin Koza holdinge devlet el koymuştu Kayyum zamaninda girmiştim ben oraya kadrolu icramda vardı fakat bişey olmamisti maaşımın 4 te birini kesmislerdi ikincisi Ülker'in 80 bin calisani var hicbirinin mi icrasi yok hocam imkansız birde şirketi borçlu gosteremezki hocam sadece şirkete icra dairesinden yazı gelir bu kişinin maaşının 4 te birini kesin talimatı verirler yani şirketten ekstra bişey cikmazki ben tanıdık vesilesiyle girecem zaten ikincisi ben icram olduğunu soylemiycem hocam ise girdikten anca 2 ay sonra maaşımin dörtte birine yazı gelir
Kardesim uyap sisteminden takip ediliyor bu işler muhasebeci takip etmiyor sonra borc sirket çalışanı diye direk sirket sorumlu oluyor o yüzden sirket banka hesaplarına bloke koyuyor

veysd41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
289
155
43
Kardesim uyap sisteminden takip ediliyor bu işler muhasebeci takip etmiyor sonra borc sirket çalışanı diye direk sirket sorumlu oluyor o yüzden sirket banka hesaplarına bloke koyuyor
Ne alaka şirket sorumlu oluyormuş maaşın dörtde birine haciz geliyor o kadar element uydurmayın şirketin ne kaybı ne sorumlulugu olur maasını keser borc bitene kadar icra ibanına yatırır

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,024
1,763
113
Ne alaka şirket sorumlu oluyormuş maaşın dörtde birine haciz geliyor o kadar element uydurmayın şirketin ne kaybı ne sorumlulugu olur maasını keser borc bitene kadar icra ibanına yatırır
Bende senin dediğin gbi biliyorum hocam ben holdingde calisirkende maaşımın 4 te biri kesiliyordu

ntunguc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,018
376
83
Ben bir ara video görmüştüm asgarî ücret veriyor sanırım Ülker ama ikramiye var diyordu. Birde sosyal olanaklar biraz geniş sanırım

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,063
21,556
113
Hamaliktan baska birsey yapmazsın dost beline kuvvet ne diim hayırlısı olsun

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,633
6,440
113
Arkadaşlar bi tanıdık vesilesiyle nasip olursa Ülker fabrikaya girecemde işci olarak çalışan varmı daha önce bu gibi yerlerde olanakları iyimidir fazla mesai gıda yardımı vesayre biseyler diyorlar imkankani varmıs sanırım benim icram var zatende
Ben de bir demir çelik fabrikasında vinç operatörüyüm. Evet bizim de yan haklar var. Her ay migros kartımız var 3 bin tl. Ayakkabı çekimiz var 3 ayda bir 3 bin tl. Yakacak yardımı var yılda bir kere 15 bin tl. Yılda bir ikramiye var bir maaş.Seneye banka promosyonu da alacağız. Maaşımızdan vergi kesintisiini fabrika karşılıyor. Maaşımız da Allah bereket versin. Ülkerin kendi bünyesine giriyorsan senin şartların da iyi olur mutlaka. Allah uzun süreli daim etsin.

tanergrsu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,684
2,554
113
Kardeşim çoğu firmada unutuluyor muhasebeci unutuyor yatirmayi sonra hesaba bloke koyuyorlar sirketin senin çalışanın diye borc iş verenin oluyor otomatikmen bilmeden yorum yapiyorsunuz o gelen icraa kagidina avukatla yazı yaziyorsun diyelim 5 tane icraasi var diyorsun 1. Icraa buraya 2. Icraa buraya diye açıklama yapiyorsun sonra sırayla ödüyorsun bu tutarları bunlarda işverene masraf adam senin maaşından sana yaptığı masrafı kesmiyor bugun bir avukata selam ver 5k para aliyor

moonday06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,248
495
83
calısanın borcu şirketi ne ilgilendirir iyice konusmak için konusur oldu millet

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,024
1,763
113
calısanın borcu şirketi ne ilgilendirir iyice konusmak için konusur oldu millet
Hocam bide ben ülkere girersem sayet 3 ay sonra mahkemem var kesin ceza alacakmisim avukatım dedi 2021 dede bitane habg var 1 sene 8 ay ama yeni infaz yasasına göre 3 ay sonraki mahkemede bana 10 ay verirmiş hakim eski cezamla 2 sene 6 ediyor fakat eski suçumun tarihi 2020 Şubat ozamanlar denetim 3 yılmış fakat yeni infaz yasasına göre girdi çıktı bile yapmassın dedi avukatım fakat yapmam gerekirsede girdi çıktı 6 saat tutup girişte bırakırlar dedi avukatim o anda işyerinden izin alsam anlarlarmi ? İşyerine belli etmemem lazm avukatimda öz dayım 22 yıllık avukat

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,024
1,763
113
Arkadaşlar benim ülkere isci olarak girme durumum var bide ben ülkere girersem sayet 3 ay sonra mahkemem var kesin ceza alacakmisim 10 ay avukatım dedi 2021 dede bitane habg var 1 sene 8 ay ama yeni infaz yasasına göre 3 ay sonraki mahkemede bana 10 ay verirmiş hakim eski cezamla 2 sene 6 ay ediyor fakat eski suçumun tarihi 2020 Şubat ozamanlar denetim 3 yılmış fakat yeni infaz yasasına göre girdi çıktı bile yapmassın dedi avukatım fakat yapmam gerekirsede girdi çıktı 6 saat tutup girişte bırakırlar dedi avukatim o anda işyerinden izin alsam anlarlarmi ? İşyerine belli etmemem lazm avukatimda öz dayım 22 yıllık avukat

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,524
3,867
113
dost işe girdikten sonra izin alıp girersen muhtemelen anlamazlar ama yasal olarak 1 haftadan fazla içeride kalırsan seni işten çıkarabiliyorlar diye biliyorum, yine de avukat daha iyi bilir

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,024
1,763
113
dost işe girdikten sonra izin alıp girersen muhtemelen anlamazlar ama yasal olarak 1 haftadan fazla içeride kalırsan seni işten çıkarabiliyorlar diye biliyorum, yine de avukat daha iyi bilir
Dost saol fikrin için ama avukatım yani dayım yeni infaz yasasına göre girdi çıktı bile yapmaman lazım dedi yaparsanda şayet girişte 6 saaat tutup seni çıkartırım dedi

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,524
3,867
113
Dost saol fikrin için ama avukatım yani dayım yeni infaz yasasına göre girdi çıktı bile yapmaman lazım dedi yaparsanda şayet girişte 6 saaat tutup seni çıkartırım dedi
avukat yasaları kanunları iyi bilir dost, sürekli bir şeyleri değiştiriyorlar zaten senin dosyan eski en fazla gir çık olur yani olursa

moonday06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,248
495
83
Hocam bide ben ülkere girersem sayet 3 ay sonra mahkemem var kesin ceza alacakmisim avukatım dedi 2021 dede bitane habg var 1 sene 8 ay ama yeni infaz yasasına göre 3 ay sonraki mahkemede bana 10 ay verirmiş hakim eski cezamla 2 sene 6 ediyor fakat eski suçumun tarihi 2020 Şubat ozamanlar denetim 3 yılmış fakat yeni infaz yasasına göre girdi çıktı bile yapmassın dedi avukatım fakat yapmam gerekirsede girdi çıktı 6 saat tutup girişte bırakırlar dedi avukatim o anda işyerinden izin alsam anlarlarmi ? İşyerine belli etmemem lazm avukatimda öz dayım 22 yıllık avukat

izin konusuna birşey diyemem anlayacaklarını sanmıyorum kimseye birşeylerden bahsetmezsen.Yada doğruları söyle baştan böyle böyle bir durum var de eğer anlayışla karşılayacak insanlar ise olumlu bakarlar diye düşünüyorum sonuç olarak dönüşünde çalışmaya devam edeceksen tabiki :)

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,024
1,763
113
avukat yasaları kanunları iyi bilir dost, sürekli bir şeyleri değiştiriyorlar zaten senin dosyan eski en fazla gir çık olur yani olursa
Aynen dost dayımda öyle dedi ilk suçumun tarihi Şubat 2020 ozamanlar denetim 3 yılmış yeni suçumun mahkemeside 3 ay sonra olacak 10 ay ceza alacakmisim eski sucumla birlikte 2 sene 6 ediyor fakat yeni infaz yasasından faydalanıyorsun dedi dayım girdi çıktı yapmaman lazım dedi şayet gerekirsede enfazla girişte 6 saat tutup bırakırlar dedi bende dedim dayı imza olayı olurmu dedim yok dedi imza falan olmaz dedi napalim dost ozaman gelsin bi olmadı 3 gün rapor alırım her ihtimale karşı

Kara4733

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
865
1,773
93
Arkadaşlar benim ülkere isci olarak girme durumum var bide ben ülkere girersem sayet 3 ay sonra mahkemem var kesin ceza alacakmisim 10 ay avukatım dedi 2021 dede bitane habg var 1 sene 8 ay ama yeni infaz yasasına göre 3 ay sonraki mahkemede bana 10 ay verirmiş hakim eski cezamla 2 sene 6 ay ediyor fakat eski suçumun tarihi 2020 Şubat ozamanlar denetim 3 yılmış fakat yeni infaz yasasına göre girdi çıktı bile yapmassın dedi avukatım fakat yapmam gerekirsede girdi çıktı 6 saat tutup girişte bırakırlar dedi avukatim o anda işyerinden izin alsam anlarlarmi ? İşyerine belli etmemem lazm avukatimda öz dayım 22 yıllık avukat
Kanka bize soracağına dayına sorsana madem avukat niye gereksiz yere konu açıyorsun burası hukuk üniversitesi değil aqshs hukuk okuyanların yeri de değil