Seni zaten işe almazlar, icra dosyaların varArkadaşlar benim ülkere isci olarak girme durumum var bide ben ülkere girersem sayet 3 ay sonra mahkemem var kesin ceza alacakmisim 10 ay avukatım dedi 2021 dede bitane habg var 1 sene 8 ay ama yeni infaz yasasına göre 3 ay sonraki mahkemede bana 10 ay verirmiş hakim eski cezamla 2 sene 6 ay ediyor fakat eski suçumun tarihi 2020 Şubat ozamanlar denetim 3 yılmış fakat yeni infaz yasasına göre girdi çıktı bile yapmassın dedi avukatım fakat yapmam gerekirsede girdi çıktı 6 saat tutup girişte bırakırlar dedi avukatim o anda işyerinden izin alsam anlarlarmi ? İşyerine belli etmemem lazm avukatimda öz dayım 22 yıllık avukat
Dost biliyorum da sadece o anda işyerinden 3 gün rapor alsam anlarlarmi onu merak ettimKanka bize soracağına dayına sorsana madem avukat niye gereksiz yere konu açıyorsun burası hukuk üniversitesi değil aqshs hukuk okuyanların yeri de değil
Soylemiycem dost ise girerken icram olduğunu işyerine gelene kadar zaten 2 ay geçer ozamanda zaten işe girmiş olurumSeni zaten işe almazlar, icra dosyaların var
Tam bir kaynanayım demi bro 😂ya gardaş akşama kadar seni konuştuk.. sabaha kadar da mı seni konuşacazhele bir gir ülkere akışına bırak.
Aynen dost söylemem şayet girdi çıktı yapmam gerekirse o zaman 3 gün rapor alırım napaymizin konusuna birşey diyemem anlayacaklarını sanmıyorum kimseye birşeylerden bahsetmezsen.Yada doğruları söyle baştan böyle böyle bir durum var de eğer anlayışla karşılayacak insanlar ise olumlu bakarlar diye düşünüyorum sonuç olarak dönüşünde çalışmaya devam edeceksen tabiki![]()
Evrak imzalarken taahhut alıyorlar beyanlarının dogru olduguna dairSoylemiycem dost ise girerken icram olduğunu işyerine gelene kadar zaten 2 ay geçer ozamanda zaten işe girmiş olurum
bro bişey olmaz icradır mahkemedir ülkeri ilgilendirmez . sen işine bak kafana takma bunları.. sen helalinden çalışmayı kafana koyduysan heryerde çalısırsın. ülker dediğin de bulunmaz hint kumaşı değil..Tam bir kaynanayım demi bro 😂
Onu biliyorum dost fakat benim arkadaşta 1 ay önce içim firmasina girdi onunda icrası vardı o normal prosedür amaçlı ise girerken atılan imzalarmis şuanda çalışıyor altına araba bile verdilerEvrak imzalarken taahhut alıyorlar beyanlarının dogru olduguna dair
Eywlalah dost güzel düşüncelerin içinbro bişey olmaz icradır mahkemedir ülkeri ilgilendirmez . sen işine bak kafana takma bunları.. sen helalinden çalışmayı kafana koyduysan heryerde çalısırsın. ülker dediğin de bulunmaz hint kumaşı değil..
Ben sadece çalışırken girdi çıktı yapmam gerekirse rapor alırsam Ülker anlarmi onu merak ettim dost yoksa ceza dosyası hakkında dayım hakim dosyalara zatenAvukat dayına sorsana bırader burdakıler ne bılsın
İcim yıldız holdingin degil, yabancılara sattılar orayıOnu biliyorum dost fakat benim arkadaşta 1 ay önce içim firmasina girdi onunda icrası vardı o normal prosedür amaçlı ise girerken atılan imzalarmis şuanda çalışıyor altına araba bile verdiler
Brom biliyorum fakat şuanda başka çarem yok 18 bin lira sırf ev kiram çocuk var icram var yani bir kiraya mecbur çalışacam brodost fabrikalar her türlü kötüdür. hayatında girişimci fikirlerin varsa hepsini kaybedersin o maaş çekini aldıktan sonra kölesi olursun bir dahada fabrikadan çıkamassın sana önerim girme girdirme.
reis dediğim gibi biraz daha serbest işlere yönelmen çok daha iyi örnek olarak gir bi petrole 8 saat aylık 30k kazanırsın kafan en azından rahat olurBrom biliyorum fakat şuanda başka çarem yok 18 bin lira sırf ev kiram çocuk var icram var yani bir kiraya mecbur çalışacam bro
Bro shelle girecektim icra yüzünden almadilarreis dediğim gibi biraz daha serbest işlere yönelmen çok daha iyi örnek olarak gir bi petrole 8 saat aylık 30k kazanırsın kafan en azından rahat olur