Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ülker Fabrika

dalgur

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,305
1,097
113
Arkadaşlar benim ülkere isci olarak girme durumum var bide ben ülkere girersem sayet 3 ay sonra mahkemem var kesin ceza alacakmisim 10 ay avukatım dedi 2021 dede bitane habg var 1 sene 8 ay ama yeni infaz yasasına göre 3 ay sonraki mahkemede bana 10 ay verirmiş hakim eski cezamla 2 sene 6 ay ediyor fakat eski suçumun tarihi 2020 Şubat ozamanlar denetim 3 yılmış fakat yeni infaz yasasına göre girdi çıktı bile yapmassın dedi avukatım fakat yapmam gerekirsede girdi çıktı 6 saat tutup girişte bırakırlar dedi avukatim o anda işyerinden izin alsam anlarlarmi ? İşyerine belli etmemem lazm avukatimda öz dayım 22 yıllık avukat
Seni zaten işe almazlar, icra dosyaların var

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,037
1,769
113
Kanka bize soracağına dayına sorsana madem avukat niye gereksiz yere konu açıyorsun burası hukuk üniversitesi değil aqshs hukuk okuyanların yeri de değil
Dost biliyorum da sadece o anda işyerinden 3 gün rapor alsam anlarlarmi onu merak ettim

dincer33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,323
868
113
ya gardaş akşama kadar seni konuştuk.. sabaha kadar da mı seni konuşacaz :) hele bir gir ülkere akışına bırak.

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,037
1,769
113
izin konusuna birşey diyemem anlayacaklarını sanmıyorum kimseye birşeylerden bahsetmezsen.Yada doğruları söyle baştan böyle böyle bir durum var de eğer anlayışla karşılayacak insanlar ise olumlu bakarlar diye düşünüyorum sonuç olarak dönüşünde çalışmaya devam edeceksen tabiki :)
Aynen dost söylemem şayet girdi çıktı yapmam gerekirse o zaman 3 gün rapor alırım napaym

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,037
1,769
113
Evrak imzalarken taahhut alıyorlar beyanlarının dogru olduguna dair
Onu biliyorum dost fakat benim arkadaşta 1 ay önce içim firmasina girdi onunda icrası vardı o normal prosedür amaçlı ise girerken atılan imzalarmis şuanda çalışıyor altına araba bile verdiler

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,037
1,769
113
bro bişey olmaz icradır mahkemedir ülkeri ilgilendirmez . sen işine bak kafana takma bunları.. sen helalinden çalışmayı kafana koyduysan heryerde çalısırsın. ülker dediğin de bulunmaz hint kumaşı değil..
Eywlalah dost güzel düşüncelerin için

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,037
1,769
113
Avukat dayına sorsana bırader burdakıler ne bılsın
Ben sadece çalışırken girdi çıktı yapmam gerekirse rapor alırsam Ülker anlarmi onu merak ettim dost yoksa ceza dosyası hakkında dayım hakim dosyalara zaten

dalgur

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,305
1,097
113
Onu biliyorum dost fakat benim arkadaşta 1 ay önce içim firmasina girdi onunda icrası vardı o normal prosedür amaçlı ise girerken atılan imzalarmis şuanda çalışıyor altına araba bile verdiler
İcim yıldız holdingin degil, yabancılara sattılar orayı

Rekorist0x

İddaacı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
846
949
93
dost fabrikalar her türlü kötüdür. hayatında girişimci fikirlerin varsa hepsini kaybedersin o maaş çekini aldıktan sonra kölesi olursun bir dahada fabrikadan çıkamassın sana önerim girme girdirme.

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,037
1,769
113
dost fabrikalar her türlü kötüdür. hayatında girişimci fikirlerin varsa hepsini kaybedersin o maaş çekini aldıktan sonra kölesi olursun bir dahada fabrikadan çıkamassın sana önerim girme girdirme.
Brom biliyorum fakat şuanda başka çarem yok 18 bin lira sırf ev kiram çocuk var icram var yani bir kiraya mecbur çalışacam bro

Rekorist0x

İddaacı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
846
949
93
Brom biliyorum fakat şuanda başka çarem yok 18 bin lira sırf ev kiram çocuk var icram var yani bir kiraya mecbur çalışacam bro
reis dediğim gibi biraz daha serbest işlere yönelmen çok daha iyi örnek olarak gir bi petrole 8 saat aylık 30k kazanırsın kafan en azından rahat olur